CES sajam svake nam godine predstavi mnogobrojne inovacije i zanimljive tehnološke uređaje, a ništa manje atraktivan neće biti i ove godine. Iako u potpuno drugačijem izdanju, vjerujemo da će na sajmu biti predstavljeni mnogobrojni zanimljivi tehnološki uređaji. Jedan od predstavljenih uređaja već nas je pozitivno iznenadio, a radi se o novom Honor prijenosniku koji donosi predivan dizajn i odlične performanse – za mnoge po prihvatljivoj cijeni.

Iako Honor mnogi prepoznaju po pametnih telefonima i satovima, ovaj je brend itekako poznat i u području prijenosnih računala. Bez obzira na to što je sam brend u proteklom razdoblju proživio mnoge promjene, činjenica je da nastavljaju s planiranim predstavljanjem novih uređaja. Među tim uređajima, ovih se dana pojavio novi Honor MagicBook Pro 2021 prijenosnik, koji će definitivno obradovati mnoge korisnike prijenosnih računala.

Honor MagicBook Pro 2021 s obzirom na nedavno odcjepljenje od Huawei brenda, sada može koristiti američke dijelove i tehnologiju – što je kompanija odmah odlučila i iskoristiti. U središtu ovog zanimljivog prijenosnog računala nalazi se Intel Core i5 10210U procesor, koji je zanimljivo nešto slabiji u odnosu na prošlu generaciju korištenih AMD procesora. Za funkcionalan rad računala brine se 16 GB radne memorije, dok za pohranu podataka korisnici na raspolaganju imaju 512 GB SSD memorije. Valja još istaknuti i kvalitetnu NVIDIA GeForce MX350 grafičku karticu koja se brine za odlične vizualne performanse ovog računala.

Prijenosnik Honor MagicBook Pro 2021 ima veliki 16.1 inčni zaslon koji podržava prikaz Full HD rezolucije, a pokriva 100% sRGB boja. Korisnici na raspolaganju imaju 3 USB-A priključka te jedan USB-C priključak, a tu su i HDMI izlaz te 3.5mm utor za slušalice. U tipki za uključivanje uređaja nalazi se čitač otiska prsta, a tu si i mnogobrojne druge podržane tehnologije. Vrijedi spomenuti bateriju kapaciteta 56Wh uz koju uređaj može raditi do 11 sati bez potrebe za ponovnim punjenjem. Kada se ukaže potreba za punjenjem na raspolaganju vam je punjač od 65W uz koji bateriju do 50% možete napuniti za svega 30 minuta. Cijena uređaja trebala bi iznositi 999 dolara.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here