TAG Heuer je tvrtka koja možda nije poznata širokom krugu javnosti, ali je svakako ostala zapažena među ljubiteljima luksuznih pametnih satova. Naime, prije dvije godine ova je tvrtka plasirala na tržište svoj prvi pametni sat i među mnoštvom pohvala koje su dobili, osvojili su i lovoriku proizvođača najskupljeg pametnog sata na svijetu.

Zbog tog detalja, priča je vrlo vjerojatno i ostala samo u malom krugu korisnika koji žude za luksuzom, dok je kod običnih ljudi uspjela nekako proći ispod radara.

Prvi pametni sat tvrtke TAG Heuer koštao je visokih 1800 dolara. No, s obzirom da se radi o tvrtki koja cilja upravo na luksuz, jasno je kako svoju politiku nastavljaju u tom smjeru. Njihova je osnovna zadaća prodavati satove koje u društvu znače statusni simbol, pa su samim time i znatno skuplji od ostalih, ali i jedinstveni svojim izgledom.

Nedavno je tvrtka predstavila svoju novu uzdanicu TAG Heuer Connected Modular 45, a koja ima jednu posebnost koju do sada nismo još vidjeli na tržištu pametnih satova.

TAG Heuer Connected Modular 45 je prvi modularni sat koji radi na Android sustavu. S obzirom na to da korisnicima omogućuje potpunu personalizaciju, jasno je kako će ovaj sat postati vrlo popularan u krugu kupaca luksuza.

Početna cijena ovog sata je 1600 dolara, što ponovno spada u viši rang i što si ne može svatko priuštiti. Što se tiče same modularnosti ovdje je TAG Heuer zaista pokazao sav svoj raskoš, jer mogućnosti personalizacije su zaista fantastične. Prije svega, korisnik može odabrati između 11 osnovnih modela satova.

 

 

Nakon toga možete se poigrati odabirom različitih vrsta remena. Cijela stvar dotjerana je do te mjere da korisnik može birati između čak 45 premium materijala koji mogu biti ugrađeni na vaš sat.

Prema riječima proizvođača, ovaj sat možete napraviti u čak 500 različitih kombinacija. Fantastična je to stvar za one koji žele u potpunosti personalizirati svoj sat, ali i koji si to mogu priuštiti.

 

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here