Huawei će uskoro održati događaj na kojem će predstaviti svoje nove uzdanice na tržištu pametnih telefona. Konkretno, očekuje se predstavljanje novih pametnih telefona iz serije P30 i prema svemu sudeći ovo bi trebali biti jedni od najboljih i najinovativnijih pametnih telefona koji će biti predstavljeni ove godine. Radi se o modelima telefona Huawei P30 i Huawei P30 Pro. No, sve su glasnija nagađanja kako će uz ove nove super modele pametnih telefona biti predstavljena i dva pametna sata koja će raditi na novom Lite OS sustavu.

Svjetski mediji raspisali su se o tome kako će Huawei na skorašnjem događaju uz nove pametne telefone predstaviti i dva nova pametna sata – Huawei Watch GT Active i Huawei Watch GT Elegant. Prvi pametni sat Huawei je predstavio prošle godine paralelno uz predstavljanje Mate 20 Pro serije pametnih telefona, a ove bismo godine mogli dobiti i nove poboljšane verzije ovih prijenosnih gadgeta.

HUAWEI-WATCH-GT active

Za sada nisu poznati detalji i specifikacije ovih uređaja, no špekulira se kako će se od prethodno predstavljenog sata razlikovati po dizajnu gumbiju te finalnoj dizajnerskoj obradi. Ovako na prvu možemo zaključiti kako će Huawei Watch GT Active pametni sat biti namijenjen rekreativcima i sportašima, dok će vrlo vjerojatno Huawei Watch GT Elegant biti nešto elegantnija verzija koja će biti prigodna za nošenje u svečanim prigodama.

Iako nam specifikacije novih Huawei satova nisu poznate, ono što je poznato jest cijena koja bi trebala iznositi oko 150 eura za model Watch GT Active, dok bi Watch GT Elegant trebao koštati oko 130 eura. Ono što je zainteresiralo javnost je operativni sustav na kojem će raditi satovi. Naime, prema svemu sudeći Huawei bi s novim satovima trebao predstaviti i inovativni vlastiti Lite OS sustav koji će vjerojatno satovima udahnuti jedan novi život.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here