Nakon uspješne „Konferencije Satoshijeve Vizije“ održane u San Franciscu 2016. godine i prošlogodišnjeg događaja “Budućnost Bitcoina” u Arnhemu, Bitcoin Unlimited tim održava još jednu konferenciju ove godine u Tokiju, Japan.

Konferencija o Satoshijevoj Viziji Tokio održat će se od 23. do 25. ožujka, a cilj je privesti sve kripto lumene, najbolje programere, poslovne rukovoditelje i zagovornike ove nove tehnologije i sve skupa ih okupiti za trodnevno raspravljanje i umrežavanje.

Dovođenje Satoshijeve vizije u stvarnost

Osim toga ovog ožujka u Tokiju na konferenciji će prisustvovati i velika skupina razvojnih programera i entuzijasta tkzv. Bitcoin Casha (BCH). Između ostalohg, trodnevni događaj će se usredotočiti i na poboljšanje rastućeg BCH ekosustava, onchain lance i nova istraživanja u vezi kriptovaluta.

Primjerice, početkom ove godine tim “Bitcoin Unlimited” istražuje i testira veličine blokova od 1GB, a podržavatelji BCH kriptovalute posvetili su vlastite resurse za proučavanje veličine blokova od čak jednog terabajta. Antony Zegers, iz Bitcoin Unlimiteda, objašnjava da će Konferencija Satoshijeve Vizije Tokio ugostiti mnoge pokretače koji potiču ovaj novi digitalni ekonomski resurs.

„Govornici i sudionici na ovoj konferenciji su mislioci i izumitelji – ne samo da je njihov rad revolucionaran i inovativan, već je usmjeren i prema važnom cilju: izgradnji budućnosti novca“, objašnjava Zegers.

Radom na stvaranju novog novca kojeg cijeli svijet može koristiti, donijet ćemo Satoshijevu viziju u stvarnost.   

 

bitcoin cash

Pravljenje Bitcoin Casha smatra se najboljim novcem kojeg je svijet Ikada vidio

Događaj koji će se održati u Tokiju imat će veliki broj govornika, uključujući Bitcoin Unlimitedove Petera Rizuna i Andrewa Stonea, izvršnog direktora tvrtke Bitcoin.com Rogera Vera, Yoursorgovog izvršnog direktora Ryana X. Charlesa, glavnog razvojnog programera Bitcoin ABC Amaury Secheta, Chrisa Pacia iz OpenBazaara, Josha Ellithorpea, višeg inženjera iz Coinbasea, Emina Gun Sirera iz Sveučilišta Cornell i glavnog znanstvenika u Nchainu dr. Craiga Wrighta.

Craig Wright
Craig Wright

Sudionici će razgovarati o masovnim blockchain lančanim tehnologijama, kao što su različite promjene veličine bloka i različite vrste poboljšanja izvedbenog rješenja transakcija. Pored toga bit će predstavljene nove tehnike za poboljšanje brzog plaćanja, napredne mogućnosti skriptiranja, kovanice u boji, ekonomija kriptovaluta, povezivanje igara sa proizvodnjom kriptovaluta i još mnogo toga.

Jedna istaknuta tema bit će fokusiranje na bitcoin cash blockchain i poticanje njegovih decentraliziranih značajki. Sudionici konferencije Satoshijeve Vizije predstaviti će svoje vizije, kako ubrzati usvajanje BCH-a i kako održavati konstantan rast ove kriptovalute.

„Zajedno ćemo napraviti Bitcoin Cash (BTC) najboljim novcem kojeg je svijet ikad vidio“, navodi se na web mjestu Satoshijeve Vizije.

Ovogodišnji Bitcoin Unlimited događaj održat će se u TKP Gardencity Takebashi u prekrasnoj četvrti Chiyoda u Japanu, pored vrtova Carske palače. Regija se često naziva “političkim centrom” Japana, a mnoge državne agencije nalaze se unutar tog područja. Organizatori događaja Satoshijeva Vizija oduševljeni su time, što mogu nastaviti osmišljavanje novih i inovativnih tehnologija kriptovaluta i ekonomije slobodnog tržišta.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here