Neobjavljena epizoda serije Game of Thrones iscurila je nekoliko dana prije televizijske premijere koja je bila zakazana za nedjelju, 6. kolovoza. Hakeri su proteklog tjedna ukrali 1.5 terabajta podataka s američkih servera kuće HBO, a zatim su iščekivanu epizodu objavili na Redditu.

Kao što ste već mogli pročitati na portalu, na Redditu zaista možete naći svašta

Četvrti nastavak sedme sezone serijala mogli ste tako pogledati ranije, uz pretpostavku da vam ne smeta manje kvalitetna snimka. Tema na Redditu sadrži link na Google Drive s kojeg je snimku moguće preuzeti za gledanje. HBO je u ponedjeljak objavio da su postali žrtve hakerskog napada, nakon što su se na internetu prvotno pojavile nove epizode serija Ballers i Room 104.


S obzirom na nešto slabiju popularnost serija u odnosu na Game of Thrones, tek objavljivanjem njezine epizode „Ratni plijen“, napad na televizijsku kuću postao je zanimljiv za gledatelje.

Ne brinite, ipak nećemo o spoilerima

Međutim, ovo nije prvi put da smo na neke od GoT epizoda naišli ranije od najavljenog. Četiri epizode pete sezone, kao i jedna epizoda šeste sezone također su iscurile u nedavnoj prošlosti, pa bi ekipa s HBO-a trebala bolje razmisliti o jačoj zaštiti podataka i dokumenata.

Nova epizoda sedme sezone u međuvremenu je zbog ogromnog broja preuzimanja preseljena na nekoliko novih linkova s kojih je možete downloadati, a prvotna poveznica ugašena je zbog prevelike popularnosti. HBO nije objasnio jesu li se hakeri domogli još nekih sadržaja osim dosad objavljenih, pa nam ostaje vidjeti imaju li još koji as u rukavu…

Piše: D.S.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here