Tražite li najbolje dodatke za WordPress kviz koji biste ubacili u svoju web stranicu?

Mnoge popularne web stranice koriste kvizove za stvaranje sadržaja i pojačavanje korisničke angažiranosti na njihovim web stranicama. U ovom smo članku odabrali najbolje dodatke za WordPress kviz koji će vam pomoći da angažirate svoje korisnike i povećate vrijeme provedeno na vašoj web stranici.

mTouch Quiz

  1. mTouch Quiz

mTouch Quiz je WordPress dodatak za kviz koji je prilagođen mobilnim uređajima, napisan tako da bude mobilan i što je više moguće edukativan. Podržava savjete, više točnih odgovora, isticanje ispravnog odgovora za vrijeme ili nakon kviza, ograničavanje pokušaja odgovora i još mnogo toga.

Možete stvoriti personalizirane početne i završne zaslone kao i nasumično postavljati pitanja. Također, dolazi s bodovnim vrijednostima za svako pitanje kako bi na kraju mogli vidjeti bodovnu karticu.

  1. WP Quiz

WP Quiz je fleksibilan i jednostavan za korištenje. Dolazi s tri vrste kvizova: Trivia, osobnost i okretanje kartica. Svojim pitanjima i odgovorima možete dodati slike, dopustiti korisnicima da ponovno pokrenu kviz, prikazati rezultate na kraju i još mnogo toga.

Kviz dolazi s dvije mogućnosti oblikovanja: Kviz s više stranica ili s jednom stranicom. Imate mogućnost automatskog pomicanja i dodavanja gumba za dijeljenje na društvenim mrežama. Profesionalna inačica dodatka vam omogućuje prisiljavanje korisnika da izvrše radnju za pregled rezultata, nasumično postavljanje pitanja i odgovora, odbrojavanje vremena i prikaz oglasa.

Quiz Cat

  1. Quiz Cat

Quiz Cat je besplatni WordPress kviz s jednostavnim sučeljem za korištenje i velikim mogućnostima za stvaranje zaraznih kvizova za vašu web stranicu. Omogućuje vam dodavanje slika na svako pitanje i odgovor. Za svoj kviz možete stvoriti i početni i završni zaslon.

Nakon aktivacije, dodatak će tražiti da se povežete s API-om njihove web stranice. Međutim, bilo bi sasvim u redu bez povezivanja s API-jem. Jednostavan je za korištenje s jednostavnim opcijama koje stvarno dobro funkcioniraju.

  1. Chained Quiz

Chained Quiz je dodatak za WordPress kviz s karakteristikom uvjetne logike gdje sljedeće pitanje u kvizu ovisi o korisnikovom odgovoru na prethodno pitanje. To vam omogućuje da stvorite visoko interaktivne kvizove osobnosti koji se dinamički mijenjaju.

Chained Quiz

Podržava višestruki, jednostruki izbor i esejske odgovore. Svakom ispravnom odgovoru možete dodijeliti bodovanje i odlučiti što učiniti kada korisnik odabere odgovor.

  1. ARI Stream Quiz

ARI Stream Quiz vam omogućuje korištenje kvizova za generiranje potencijalnih korisnika prikupljanjem adrese e-pošte i imena korisnika. Podržava interakciju s „MailChimp“ i ostalim pružateljima usluga marketinga putem e-pošte.

Osim generiranja, stvarni program za izradu kviza sadrži i jednostavno sučelje. Koristi „ajax“ za brže performanse, ima više tema, integraciju društvenih mreža, podršku za „Open Graph“ i još puno toga.

 

  1. Quiz And Survey Master

Quiz And Survey Master je fleksibilan dodatak za kviz i ankete u WordPress-u. Ovaj moćan dva-u-jedan dodatak na prvu može izgledati malo grub po rubovima, ali nadoknađuje to s izvrsnim značajkama i opsežnom dokumentacijom.

Podržava više vrsta pitanja, uključujući višestruki izbor, istinu i laž, popunjavanje praznih polja i još mnogo toga. Također vam omogućuje stvaranje više stranica rezultata tako da ih možete prilagoditi na temelju korisničkih podataka. Dolazi s podrškom za e-poštu, certifikatima, ploče s rezultatima, savjetima, okvirima za komentare i još većim značajkama dostupnim uz plaćanje dodatka.

  1. LearnDash

LearnDash je najbolji WordPress LMS dodatak na tržištu. Opremljen je snažnom značajkom kviza koja vam omogućuje da stvorite bilo koju vrstu kviza koji vam je potreban. Ima više vrsta pitanja, uključujući jednostruki i višestruki izbor, esejske odgovore, sortiranje, podudaranje, popunjavanje praznih polja i anketu.

LearnDash

Neke od značajki uključuju: Kvizove s određenim vremenom, nasumična pitanja, kvizove s više stranica, kvizovi s ograničenim brojem pokušaja i još puno toga. Opcije objavljivanja kviza uključuju preusmjeravanja, poruke, prikaze rezultata kviza u više stilova, ploču s najboljim rezultatima, certifikate i više razina. Bilo da prodajete internetske tečajeve ili kreirate popularan sadržaj, LearnDash je najfleksibilniji dodatak za sve vrste WordPress kvizova.

TryInterract

  1. TryInterract

TryInterract je snažna internetska aplikacija za generiranje popularnih kvizova i njihovo korištenje za generiranje potencijalnih klijenata, izgradnju društvenih mreža koje prate, generiranje prometa i poboljšanje komunikacije. Omogućuje vam izradu visoko interaktivnih kvizova s naprednim graditeljem kvizove koje gradite uz pomoć operacije povuci i ispusti.

Možete odabrati različite stilove, boje, dizajn i više od 100 predložaka za kviz spremnih za upotrebu. Podržava grananje kviza koji vam omogućuje prikazivanje pitanja na temelju korisničkog odgovora na prethodno pitanje. Možete koristiti njihov sustav bodovanja da biste na kraju lako prikazali rezultate. Može se lako dodati na vašu WordPress web stranicu pomoću jednostavnog kratkog kôda i lijepo se integrirati s vašim email marketingom i CRM softverom.

HD Quiz

  1. HD Quiz

HD Quiz je još jedan fantastičan besplatni dodatak za WordPress kviz. Ima prilagodljiv dizajn i omogućuje vam stvaranje neograničenih kvizova s onoliko pitanja i odgovora koliko vam je potrebno. Možete koristiti i GIF fotografije sa svojim pitanjima i odgovorima kako biste ih učinili interaktivnijim i zabavnijim. Ostale značajnije značajke uključuju štopericu za kviz, savjete, dijeljenje na društvene mreže, korištenje slika kao odgovora, bodovanje i još puno toga.

Nakon pregleda svakog od gore navedenih dodataka, vjerujemo da su LearnDash i TryInterract najopsežnija rješenja za izgrađivanje kvizova na tržištu. Ako pišete LMS web stranicu, toplo vam preporučujemo da koristite LearnDash. Ako tražite samostalno rješenje za brzu izradu zaraznih kvizova, ništa ne može nadmašiti TryInterract. Na kraju se nadamo da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolji dodatak za WordPress kviz.

Piše: A. M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here