Zagreb, 15. svibnja 2018. – AOC specijalist za monitore najavljuje novi prijenosni monitor s USB-C povezivosti. Niste u uredu cijeli radni dan, a treba vam veći monitor od onog što pružaju laptopi? I1601FWUX je pravo rješenje s 15.6” (39.6 cm) IPS displayom u FHD rezoluciji (1920 x 1080 pixels). Dodatak monitoru je pametni stalak koji služi kao držač zaslona/ekrana/panela u portretnom ili pejzažnom načinu rada, a ugrađena značajka automatskog zakretanja okreće zaslon u željenom smjeru. Moderni dizajn od 8.5 mm debljine i 800 g težine osigurava da monitor stane u svaku torbu. Elegantan, moderan i prenosiv I1601FWUX bit će dostupan u Europi od svibnja 2018.

I1601FWUX u portretnom ili pejzažnom načinu rada s uključenim pametnim stalkom

 

aoc I1601FWUX

Više prostora za gledanje – bilo gdje da idete


Niste zadovoljni s veličinom monitor na laptopu? Trebate prezentirati prijedlog potencijalnom klijentu, a ne želite da vam gledaju preko ramena? Ili trebate završiti proračunske tablice dok ste u vlaku ili u avionu? Mogućnosti su beskrajne: AOC donosi najnoviju USB-C tehnologiju za prijenosne monitore u najelegantnijem i ultra tankom rješenju: I1601FWUX.

I1601FWUX koristi USB Type C tehnologiju za konekciju signala monitora i napajanje. Umjesto starijih USB priključaka koji su napajali monitore, USB-C priključak uključuje visokokvalitetni DisplayPort signal i priključak za napajanje u jednom kabelu, smanjujući nered i pružajući istinski doživljaj mobilnog zaslona. Veličina monitora od 15.6” poklapa se s uobičajenom veličinom monitora većine laptopa, a visina držača omogućava namještanje iste razine kao kod laptopa.

 

I1601FWUX_LR_detail_front_Source

Vizualno zapanjujuć

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, I1601FWUX stane u većinu torbi za laptop. Monitor teži samo 800 grama i ultra tanak je sa samo 8.5mm debljine.

Kada je spreman za rad, I1601FWUX impresionirat će promatrače s vrhunskim stražnjim poklopcem od lijevanog željeza, dok prednji IPS zaslon s kutevima gledanja 160/160° osigurava da više korisnika mogu/može vidjeti živopisne i jednolike slike. Monitor također dolazi s AOC Low Blue Light modom koji reducira potencijalno štetno plavo svijetlo, preventira umor očiju korisnika i omogućuje udobno korištenje kroz dan i noć zahvaljujući 220 cd/m² svjetlini.

 

I1601FWUX

Praktičan i  pogodan

I1601FWUX’s IPS zaslon ima vrijeme odziva piksela od 5ms GtG, što znači da će brze akcijske scene ili igre brzog tempa biti glatke i bez mrlja. Uključeni pametni stalak štiti monitor dok nije u upotrebi. A kad se monitor koristi, pretvori se u držač za portretan i pejzažni način rada.  Mijenjanje orijentacije ekrana je lagano uz Auto-Pivot značajku koju aktivira  AOC i-Menu softver, što čini zaslon automatski poravnatim s orijentacijom.

Očekuje se da će AOC I1601FWUX biti dostupan u svibnju 2018. po cijeni od 1.699,00 kuna bez PDV-a .

P.R.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here