Zagreb, 4. veljače 2021. – Posljednji novitet u liniji B Philips Monitorsa novi je Philips 243B1JH (dijagonala 23,8 inča/60,5 cm), koji obuhvaća sve potrebne elemente za ugodnu i sigurnu produktivnost. Novi Philipsov monitor nudi hibridni USB utor kako bi pojednostavnio spajanje: jedan USB dvostruki mrežni kabel s priključcima tipa C i A za isporuku videa, Ethernet, power-charge (do 100 W) i DisplayLink.

To je idealno rješenje za one koji traže monitor koji ima sveobuhvatnu povezanost, udobnost i sigurnost – neovisno o tome radi li se o kompleksnim set-upovima, zakrčenim uredima ili zajedničkim open-spaceovima.

Philips 243B1JH
Philips 243B1JH

Jednostavan i potpuno poveziv

Radno mjesto trebalo bi biti jednostavno, udobno i organizirano. Zbog toga USB portovi Philipsovih monitora isporučuju univerzalnu replikaciju priključaka za jednostavnu, cjelovitu i urednu vezu. Philips 243B1JH ima hibridni USB dock s utorima USB-C i USB-A. USB-C je tanki, reverzibilni konektor koji omogućuje jednostavno priključivanje jednim kabelom, brz prijenos podataka i punjenje prijenosnog računala izravno s monitora (s isporukom snage do 100 W). USB-A s DisplayLinkom omogućuje gotovo bilo koju najnoviju upotrebu prijenosnog računala.

Osim toga, ugrađeni RJ-45 Ethernet osigurava veću sigurnost podataka, a DisplayPort-out omogućuje lako lančano povezivanje. DisplayPort-out omogućuje povezivanje ostalih monitora visoke razlučivosti samo jednim kabelom od vašeg prvog zaslona na računalo, što pomaže stvoriti čistu radnu površinu, bez gnjavaže oko kabela i žica, jer organizirani prostor njeguje i odražava jednako organiziran um.

Philips 243B1JH

Performanse i sigurnost

Philips 243B1JH optimizira doživljaj gledanja. Sadržava zaslon IPS LCD koji osigurava široke kutove gledanja od 178 stupnjeva i oštre slike živih i preciznih boja te dosljednu svjetlinu. To je osobito važno kada se radi u timovima ispred jednog, zajedničkog monitora: moguće je izvrsno vidjeti zaslon iz gotovo bilo kojeg kuta, bez ugrožavanja reprodukcije slike. Za ugodnije iskustvo gledanja i dobrobit korisnika, ovaj model također uključuje postavku Philips LowBlue Mode i tehnologiju Flicker-Free, a ima i certifikat TÜV Rheinlend.

Novi monitor Philips 243B1JH pravi je izbor za one koji žele veću sigurnost. Najnovija pop-up web kamera opremljena je naprednim senzorima za prepoznavanje lica Windows Hello™, što korisnicima omogućava iznimno jednostavnu prijavu na njihove Windows uređaje za manje od dvije sekunde (tri puta brže od lozinke).

Philips 243B1JH

Ekološki prihvatljiv

Kao i cijela linija B, ovaj model ispunjava mnoštvo ekoloških standarda i certifikata kao što su EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge i RoHS. Ugrađeni PowerSensor otkriva prisutnost korisnika i prilagođava svjetlinu monitora (smanjuje svjetlinu kad se korisnik odmakne), što dovodi do duljeg vijeka trajanja i uštede energije do čak 80 posto.

Uza sve to, monitor je opremljen LightSensorom koji automatski prilagođava svjetlinu slike u skladu s uvjetima osvjetljenja u sobi, uz minimalnu potrošnju energije.

Monitor Philips 243B1JH dostupan je od veljače po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3172,00 kn.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here