LG je na tržište plasirao nekoliko zanimljivih OLED televizora. S obzirom da se bliži svjetsko prvenstvo, za očekivati je kako će trgovine informatičkom opremom posebno profitirati od trgovanja televizorima u narednih nekoliko tjedana. Ljudima nije problem ‘odriješiti kesu’ kada kupuju uređaj putem kojeg će moći pratiti zbivanja na nogometnim terenima diljem Rusije. Ponuda televizora je zaista ogromna, a sada je predstavljeno i nekoliko novih iz porodice LG uređaja, koji plijene svojim dizajnom.

Novi televizori koji stižu iz LG-a izgledaju pomalo futuristički i zapravo demonstriraju kako LG zamišlja televizore budućnosti. Uz to što su dizajneri dotjerani do savršenstva, ovi su televizori opremljeni i nekom modernom tehnologijom koja će gledateljima pružiti jedan sasvim novi užitak gledanja TV-a. Ideja je stvoriti kino unutar četiri zida kuće ili stana i to je ono čime se LG vodi u izradi novih modernih televizora.

Što se tiče karakteristika, rečeno je kako LF donosi fantastičan i vjeran prikaz slike, uz to dolazi s beskonačnim kontrastom, proširenim spektrom boja, ali i podrškom za najpopularnija HDR formate. No, ono što je posebno važno istaknuti je umjetna inteligencija koje se nalazi unutar televizora, a koja gledatelju omogućava jednostavnije i bolje upravljanje. Putem glasovnog asistenta moguće je upravljati sadržajem na TV-u i to na način da se glasovne naredbe izgovaraju direktno u daljinski upravljač.

Jedna od perjanica ove generacije televizora zasigurno je W8 – Wallpaper TV. Radi se o televizori kojeg krasi fantastičan dizajn i zbog kojeg se stječe dojam kao da televizor lebdi u zraku. Televizor se postavlja na zid direktnim postavljanjem magnetskih ploča, koje uz vrlo tanak profil omogućuju ‘lebdenje’ televizora. Ovaj televizor ne treba nikakve nezgrapne nosače, već je sve urađeno elegantno, a korisnik ia dojam da TV visi na zidu poput neke fotografije. Predivan dizajn i sjajne performanse razlog us zbog kojeg će korisnici naprosto uživati u gledanju filmova na ovom TV-u.


Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here