Ponuda gejmerskih monitora svake je godine sve bogatija, što posebno veseli zaljubljenike u igranje video igara. Naime, kvalitetan monitor jedan je od glavnih uvjeta uživanja u atraktivnim potezima iz detaljno dizajniranih modernih video igara. Moderne grafičke kartice pružaju fantastične performanse, a ništa manje kvalitetna nije grafika unutar video igara – koja se naprosto čini kao da smo u realnom svijetu. No, da bi cijela gejmerska priča zaista izgledala kao iz stvarnosti – potreban je kvalitetan monitor s velikom brzinom osvježavanja zaslona.

Hisense je poznata kineska kompanija koja svojom dugom poviješću definitivno ima dobro pokriće za proizvodnju kvalitetnih i inovativnih elektroničkih uređaja. Iako je Hisense u svojim začecima proizvodio radio prijamnike, danas je ova kompanija uglavnom prepoznata po televizorima i monitorima. Kako bi se što bolje prilagodili novim zahtjevima atraktivnog informatičkog tržišta, Hisense kompanija predstavila je novu liniju monitora prilagođenu posebice za gejmere i avanture video igara. Nova serija monitora nosi naziv Hisense Hardcore Gaming Monitor i gejmerima će osigurati sjajne vizualne mogućnosti tijekom igranja video igara.

Hisense Hardcore Gaming Monitor

Nova serija Hisense Hardcore Gaming Monitor-a donosi fantastične performanse prikaza slike koje će malo koga ostaviti ravnodušnim. Kako bi igre izgledale što bolje, monitori je zakrivljen te donosi 2K rezoluciju. Ono čime se ovi monitori posebno ističu definitivno je osvježavanje slike od 240Hz, što će igranje igre učiniti fluidnim i besprijekornim. Također, u tome će pomoći i brzi odaziv od samo 1ms pa će i najdinamičnije scene izgledati oštro i kvalitetno.

Ova bi serija monitora trebala postati službeni monitori za turnire Counter-Strike: GO. Iako za sada nije poznato kada će se monitori pojaviti u prodaji i koje će biti ostale specifikacije – vjerujemo da je Hisense napravio odličan posao. Za sada nije poznata ni cijena monitora, no s obzirom na to da će serija Hisense Hardcore Gaming Monitor-a biti namijenjena gejmerima cijena bi mogla biti za one nešto dubljeg džepa. No, pričekajmo još malo pa ćemo saznati sve važne detalje.

Pie: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here