Zagreb, 1. rujna 2021. – Tvrtka Dell Technologies predstavila je novu seriju prijenosnih monitora dizajniranih za povećanje produktivnosti svakog korisnika, neovisno o tome radi li u uredu, od kuće ili u pokretu. Među novim proizvodima nalazi se i linija monitora za video konferencije koja unaprjeđuje iskustvo videokonferencija kod kuće. Organizacije sve više usvajaju hibridnu politiku rada, odnosno prilagođavaju se zaposlenicima koji u istovremeno rade iz ureda i od kuće. Prijenosni zasloni zbog sve veće uporabe video konferencija postaju relevantniji nego ikad prije. Dell Technologies tako je linijom novih monitora omogućio lakšu međusobnu komunikaciju, bez obzira radi li se o poslu ili povezivanju s prijateljima ili obitelji.

Dell 14 inčni prijenosni monitor
Dell 14 inčni prijenosni monitor

Prilagođeni monitor za produktivniji rad od kuće

Dell 14 Prijenosni Monitor (C1422H) napravljen je kao vrhunski pratilac prijenosnog računala, a riječ je o prvom Dell prijenosnom monitoru od 14 inča* pomoću kojeg korisnici mogu ostvariti maksimalnu produktivnost u radu s dva zaslona na bilo kojem mjestu. Za profesionalce koji rade u uredu, kod kuće ili u pokretu, osmišljen je lagani dizajn monitora, koji teži manje od pola kilograma i ima debljinu manju od četvrtine inča, što ga čini iznimno praktičnim za putovanja. Uz FHD rezoluciju, omjer širine i visine 16:9 s IPS tehnologijom, ovaj monitor nudi jednostavan plug and play način rada s USB-C vezom. Jednostavnim pritiskanjem gumba za brzi pristup može se prilagoditi svjetlina (do 300 nita), dok ComfortView značajka smanjuje štetne emisije plavog svjetla za manji umor očiju. Ovaj je monitor također dostupan s malim stalkom s koji se savija od 10 do 90 stupnjeva te nosi Energy Star i EPEAT GOLD certifikate.

Dell 27 4K UHD USB-C Monitor

Monitori koji se prilagođavaju svim potrebama

Novi Dell 24 i 27 monitori za video konferencije (S2422HZ i S2722DZ) podižu kvalitetu komunikacije s prijateljima, obitelji i suradnicima prvenstveno zahvaljujući dimenzijama od  27-inča QHD te 23,8-inča FHD. Uz to, korisničkom iskustvu pridonosi i ugrađena kamera za privatnost od 5 MP,  kao i mikrofoni za uklanjanje šuma te dvostruki zvučnici od 5 W. Skočna kamera ostaje skrivena sve dok se ne pokrene videochat, pri čemu monitori pružaju visoku jasnoću prikaza i zvuka. Uz svoj jedinstveni dizajn, ovi monitori podržavaju i značajku ComfortView Plus s certifikatom TÜV, koji sadrži uključenu tehnologiju smanjenja plavog svjetla bez gubitka točnosti prikaza boja. Ostale značajke uključuju mogućnost USB-C povezivanja, tehnologiju AMD FreeSync te brzinu osvježavanja od 75Hz za gejming u slobodno vrijeme.

Tu su i  Dell 27 4K UHD USB-C Monitor (S2722QC) i Dell 27 USB-C Monitor (S2722DC) monitori, koji donose nova poboljšana rješenja s jednim USB-C kablom za isporuku videa, zvuka i podataka. Njihova je posebnost u tome što istovremeno mogu puniti prijenosno računalo snagom do 65 W, što ih čini idealnima za radni prostor, kako u uredu, tako i kod kuće.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here