Superveliki 4K HDR gaming zaslon ima ugrađene NVIDIA® SHIELD ™ mogućnosti streamanja.

LAS VEGAS (7. siječanj 2018.) Na poznatom sajmu potrošačke elektronike CES, Acer je predstavio svoj 65-inčni Predator Big Format gaming zaslon s NVIDIA® G-SYNC ™, novu seriju velikih zaslona za PC igre. Superveliki gaming zaslon temelji se na istim vrhunskim specifikacijama kojima se mogu pohvaliti i njegovi manji rođaci iz poznate serije Predator, a sadrži i značajke poput NVIDIA SHIELD ™ za reprodukciju filmova i TV emisija u zadivljujući 4K HDR rezoluciji.

Ovaj 65-inčni Predator Big Format Gaming Display (BFGD) sadrži vrhunske specifikacije za igranje, koje pružaju vrhunsko iskustvo igranja, kao i iznimno nisku latenciju kod 4K 120Hz. Izravno pozadinsko osvjetljenje pruža i do 1000 niti svjetlosti, uz veći kontrast slike, dublje crne boje i svjetlije bjeline.

acer predator monitor bfg

 

Zabava i Smart Home Control s integriranim NVIDIA SHIELD sustavom


Predator BFGD ima integrirane NVIDIA SHIELD značajke, tako da se igrači mogu lako prebacivati ​​između igranja i drugih oblika zabave. Kombinirani daljinski upravljač i game kontroler omogućuju jednostavnu navigaciju i pristup filmovima i TV emisijama iz najpopularnijih aplikacija za streaming. Cijelo iskustvo može se kontrolirati glasom, zahvaljujući podršci za Google Assitant, koja također omogućuje Smart Home Control.

Ugrađena G-SYNC varijabla tehnologija brzine osvježavanja zaslona odgovara stvarnoj brzini osvježavanja na videozapisu, pa se video sadržaj prikazuju točno kako je redatelj izvorno zamislio da se sadržaj vidi.

U izvješću se ne spominju detalji o cijenama ili datumu izlaska na tržište, tako da o tome možemo samo nagađati. Što se tiče cijena, većina 65-inčnih 4K monitora prodaju se u rasponu od 1.000 do 1.600 eura, pa ne bismo trebali očekivati da će Predator BFG biti jeftiniji od toga. Ako ništa, integracija G-Sync i Shield značajki će svakako utjecati na visoku cijenu proizvoda.

Acer već odavno koristi marku Predator za manje G-Sync gaming monitore, ali Predator BFG svojom veličinom izgleda kao direktna zamjena za televizor. Ako igrate Xbox One X i PS4 Pro, a novac vam ne predstavlja problem, ovo će zasigurno biti primamljiva ponuda, pogotovo jer ima podršku za HDR.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here