Traženje dobrog laptopa može biti prilično težak zadatak. Sami broj prijenosnih računala koji su dostupni online ili u trgovinama je dovoljno da vam se zavrti u glavi. Većina ljudi u glavi imaju ideju kako bi trebao izgledali laptop i koliko jak treba biti, ali opet od sve te ponude čak i najbolji ponekad zaborave na već predodređene ideje. Zato smo sada mi tu, da vam damo ideje koji laptop kupiti s listom od 10 najboljih.

Kod kupnje laptopa morate dobro razmisliti o tome što trebate. Trebate li neki običan laptop, ili pak pravi gamerski? Ako laptop treba biti gamerski razmislite o jakoj grafičkoj kartici i velikom ekranu jer su te stvari neophodne za pravi užitak igranja. Budžet vam je limitiran? Nema problema, samo nađite nešto ispod 3000KN što nudi barem 4GB RAM-a i Corei3 CPU i biti ćete zadovoljni. Za one koji mnogo vremena putuju najbolji izbor je ultrabook, a oni koji žele gledati filmove moraju odabrati laptop koji ima Blu-ray player.

Potrudili smo se pretražiti internet i pronaći laptope koji najviše odgovaraju korisnicima. Puno laptopa smo pronašli, od onih s velikim ekranom pa sve do onih koji se mogu pretvarati iz laptopa u tablet i obrnuto, ali smo na kraju uspjeli tu veliku listu skratiti na 10 najboljih. Uživajte.

Microsoft Surface Windows 8 Pro

Cijena: 5,700 KN

Microsoft Surface Windows 8 Pro

Surface Windows 8 Pro je sjajan tablet koji će vam omogućiti sjajne performanse i lijep PC u obliku tableta.

Lenovo ThinkPad X230t

Cijena: 7,700KN

Lenovo ThinkPad X230t

Sjajni laptop od Lenova pod nazivom ThinkPad X230t spaja najbolje značajke i dodaju MultiTouch kontrolu i kvalitetan promjenjivi dizajn u obliku tableta.

Lenovo IdePad Z400 Touch

 Cijena: 4,000KNLenovo IdeaPad Z400 Touch

Još jedan vrhunski laptop od Lenova. IdePad Z400 Touch je laptop sa gomilom sjajnih značajki koje ga izdvajaju iz gužve i guraju ga u ovu listu.

Lenovo G580

Cijena: 2,800KN

Lenovo G580

Fantastične performanse i paket značajki vrijedan poštovanja daje modelu G580 titulu sjajnog laptopa za malu količinu novca.

Dell Inspiron 17-3721

Cijena: 2,600KN

Dell Inspiron 17-3721

Veliki ekran, dobre performanse i sjajna cijena je ono što je uguralo Dell Inspiron 17-3721 u ovu listu. Ovo je sjajan niskobudžetni laptop koji svakako predstavlja veliku konkurenciju najboljima.

Dell Latitude 6430u

Cijena: 7,600KN

Latitude

Još jedan Dell-ov laptop se našao na ovoj listi. Latitude 6430u ima sjajan, tanak dizajn, modernu tipkovnicu i vrlo dug vijek trajanja bateriju. Jeftin je i savršeno će poslužiti sve poslovne korisnike dok će za gamere ipak malo štekati.

Asus VivoBook S400CA-UH51

Cijena: 4,000KN

Asus VivoBook S400CA-UH51

Ovaj Asusov laptop dugačkog imena je jedan od najjeftinijih načina da dobijete sjajan Windows 8 ultrabook. Sa zaslonom osjetljivim na dodir, sjajnom cijenom i velikim brojem značajki sigurno nećete pogriješiti kupovinom ovog laptopa.

Apple MacBook Pro 13-inch

Cijena: 11,000KN

Apple MacBook Pro 13-inch

Apple se, osim u proizvodnji sjajnih mobilnih uređaja, dokazao i u proizvodnji laptopa. MacBook Pro 13-inch s Retina zaslonom je najbolji način za nošenje sjajnog laptopa s velikim ekranom sa sobom na put.

Apple MacBook Air 13-inch

Cijena: 6300KN

Apple MacBook Air 13-inch

Ovaj laptop se ponajviše ističe zbog toga što je opremljen procesorom četvrte generacije –Intel Core i5, ali i svojom baterijom koja traje preko 15 sati što jer pomelo konkurenciju. Performanse ipak nisu toliko zapanjujuće, ali to ne umanjuje vrijednost ovog laptopa i zasluženo se nalazi na našoj listi.

Acer C7 Chromebook

Cijena: 1600KN

Acer C7 Chromebook

 

Nova verzija Acerovog C7 Chromebooka je brža, sa duljom baterijom i općenito bolja od prethodnika. A sve to dobijete za nevjerojatno jeftinu količinu novca.

* Napomena: Laptopi na ovoj listi nisu poredani po tome koji je najbolji nego nasumično

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here