Gaming računala ove su godine bila popularan izbor kupaca s obzirom na to da su mnogi veliki dio vremena proveli u svojem domu. Ova moćna računala mogu se koristiti u razne svrhe jer osiguravaju izvrsne performanse i mogućnosti rada.

Kada pričamo o gaming računalima, posebno mjesto u cijeloj priči zaslužuje Alienware serija računala – koja slove za jedna od najboljih računala za gejmere i korisnike koji traže izvrsne performanse rada na računalu. Nedavno je za sve ljubitelje Alienware računala stigla super vijest jer je Dell odlučio u nova Aurora računala ugrađivati izvrsnu NVIDIA GeForce RTX 3070 grafičku karticu.

Alienware Aurora R11
Alienware Aurora R11

Nova serija Alienware gaming računala Aurora trebala bi dobiti fantastičnu i iznimno moćnu NVIDIA GeForce RTX 3070 grafičku karticu. Ova grafička kartica malo koga će ostaviti ravnodušnim s obzirom na to da donosi izvrsne performanse u bilo kojoj situaciji. NVIDIA GeForce RTX 3070 grafička kartica ima poboljšane jezgre koje omogućuju bolju cirkulaciju zraka, a uz nove streaming procesore i DLSS AI ubrzanje – ova je grafička kartica poželjan izbor mnogih gejmera i zahtjevnih korisnika.

Nova Alienware Aurora R11 i Alienware Aurora Ryzen Edition R10 računala uz novu će grafičku karticu postati još bolja u raznim pogledima. Valja spomenuti kako navedena računala imaju ugrađenu ultra brzu HyperX FURY DDR4 radnu memoriju, koja uz moćne procesore donosi nezaboravne performanse.

Ugradnja ove grafičke kartice u Aurora računala definitivno će omogućiti svima da uživaju u igranju igara i ostalim zahtjevnim zadacima na računalu. Ovo je prvi puta da moćna NVIDIA GeForce RTX 30 serija grafičkih kartica dolazi na G5 Gamin Desktop računala, a čini nam se kako donosi odličan omjer uloženog i dobivenog.

Vrijedi još spomenuti kako Alienware Aurora omogućuje i ugradnju GeForce RTX 3080 i 3090 grafičke kartice – kako bi kvaliteta rada bila još bolje i beskompromisna. Vjerujemo da će ove informacije razveseliti sve zaljubljenike u igranje video igara, ali i sve ostale koji su planirali nabaviti moćno računalo.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here