Uređaj Prynt Pocket već smo imali prilike predstavljati jednom, a ovog puta donosimo vam novu poboljšanu verziju ovog uređaja koji ispisuje fotografije direktno s vašeg pametnog telefona. Uređaj je zapravo svojevrsna nadogradnja za pametni telefon i veličine je maskice koja se stavlja na pametni uređaj. Osnovna funkcija ovog uređaja jest omogućiti korisniku da fotografije printa direktno s pametnog telefona.

Zahvaljujući sjajnim kamerama na pametnim telefonima, sve je više onih koji fotoaparate stavljaju u drugi plan. Jednostavno, današnji pametni telefoni imaju kamere koje mogu raditi fotografije koje mogu parirati i kvalitetnim foto aparatima. Tvrtka Prynt uvidjela je u tome priliku pa su nam predstavili uređaj Prynt Pocket, a koji je ovih dana predstavljen u svojoj novoj boljoj verziji.

Novi Prynt Pocket je manji od svojeg prethodnika, ima mnoštvo novih karakteristika i radi bolje fotografije. Uz to što je u novu verziju implementirana proširena stvarnost, Prynt Pocket nudi i zanimljivu opciju pregleda fotografija.

Naime, kada korisnik odluči pogledati neku fotografiju putem Prynt Pocketa, u mogućnosti je da odmah pogleda i video uratke koji su snimljeni tog istog dana. Ovo lijepljenje videa unutar fotografije, moglo bi znatno podići popularnost ovom uređaju.


 

 

Doduše, rastu popularnosti zasigurno ne pomaže cijena koja se kreće oko 150 eura. Također, valja napomenuti kako Prynt Pocket nije jedini ovakav uređaj na tržištu, ali ga definitivno možemo smatrati najboljim i najpoželjnijim, posebice nakon najnovijih nadogradnji.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here