SteelSeries napada dosadne kancelarijske periferije svojom novom linijom proizvoda – gaming opremom visokih performansi koja će biti dostupna za sve igrače.

Chicago – 23. siječnja, 2020 SteelSeries , lider u gamingu i esports perifernoj opremi, najavio je gaming miš Rival 3, gaming tipkovnice Apex 3 i Apex 5 – periferne uređaje visokih performansi koji će biti dostupni svim igračima. Predstavljajući ove proizvode, SteelSeries je želio približiti inovativnu izvedbu svojih premium proizvoda široj gaming publici.

Ehtisham Rabani, izvršni direktor SteelSeries-a rekao je da “puno igrača koristi običnu uredsku periferiju za igre”. Zatim je dodao: „Predstavljajući naše nove proizvode, nastojali smo zamijeniti uredsku periferiju za ljubitelje igranja. Želja nam je bila prilagoditi najnovije tehnologije koje koristimo i implementirati ih u proizvode koji će biti pristupačni za svakog igrača. Nitko ne bi trebao ostati zaglavljen na zastarjeloj periferiji koja nije predviđena za gaming.

Rival 3

Rival 3 – Nadmašiti konkurenciju

Uz jedinstveno RGB osvjetljenje, novim senzorom fokusiranim na maksimalne performanse i nevjerojatnu razinu izdržljivosti, Rival 3 nadmašuje konkurenciju. Rival 3 je vrhunski gaming miš s najmodernijom tehnologijom posebno dizajniranom da bude pristupačne cijene.

Rival 3 je izrađen od super izdržljivog polimera koji nudi nevjerojatnu izdržljivost, dok ukupna težina iznosi samo 77 grama. Tu je i novi TrueMove Core optički senzor, koji predstavlja značajno povećanje performansi kada je u pitanju ovaj cjenovni rang. Konkurentne tvrtke standardno koriste obične desktop senzore na miševima ovakvog cjenovnog razreda, ali SteelSeries je u suradnji s PixArtom dizajnirao potpuno novi senzor za Rival 3. TrueMove Core ima 8.500 CPI senzor dizajniran za precizno 1 na 1 praćenje pokreta tako da se svi pokreti miša vjerodostojno prenose na zaslon.

Rival 3 nudi i prekidače koji su deklarirani za 60 milijuna klikova i memorije u mišu, koja omogućuje unos do 5 CPI profila i podešavanja svih parametara putem SteelSeries Engine softvera.

Za više detalja i potpune specifikacije pogledajte ovdje. Rival 3 je sada dostupan po cijeni od 40 €

Apex 3
Apex 3

Apex 3 – Nadmašiti konkurenciju

Vodootporna tipkovnica Apex 3 je u cijelosti gaming proizvod. Nastao je kombiniranjem moderne SteelSeries tehnologije s RGB rasvjetom u 10 zona, ultra tihim gaming prekidačima i anti-ghostingom posebno dizajniranim za igranje.
Apex 3 je vodootporan po standardu IP32 i stoga je zaštićen od slučajnih proljevanja tekućina. Također, tipkovnica koristi nove SteelSeries sklopke s minimalnim otporom. Kao rezultat, tipkovnica je gotovo nečujna, a tipke su deklarirane za preko 20 milijuna klikova.

Kao i kod Apex Pro-a, Apex 3 ima sličan visokokvalitetni oslonac za dlanove, iste medijske tipke i klikabilni metalni roler, kao i 3 opcije postavljanja kabela ispod tipkovnice. Gamer-friendly anti-ghosting omogućuje tipkovnici da bilježi svaki klik tipke kako bi igrači imali brze i precizne komande.

Cijena Apexa 3 iznosi 80 eura, a može se nabaviti ovdje.

 

Apex 5
Apex 5

Apex 5 – Najbolje iz oba svijeta

Hibridni prekidači na tipkovnici Apex 5 objedinjuju osjećaj pritiskanja membranskih tipki s izvedbom i taktilnim klikom plave mehaničke sklopke. Donosi igračko iskustvo koje kombinira najbolje od obje vrste prekidača.

Tipkovnica je izrađena po istoj tehnologiji koja se koristi u Pro liniji proizvoda. To uključuje magnetski oslonac za dlanove, visokokvalitetno aluminijsko kučište, OLED pametni ekran, media kontrole i roler za podešavanje zvuka, kao i podešavanje osvjetljenja za svaku tipku pojedinačno. Korisnici mogu prikazati GIF-ove na OLED ekranu, pregledavati podatke izravno iz igara kao što su CS: GO i Dota2, imati informacije o pjesmi s TIDAL-a, Discord poruke, postavke tipkovnice i još mnogo toga.

Apex 5 je sada moguće kupiti za 130€ na ovom linku.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here