SteelSeries udružio se s Red Moon Workshop-om  na novom setu perifernih uređaja temeljenom na legendarnom Counter Strikeu: Global Offensive pod imenom Neon Rider

6. svibnja 2020. – SteelSeries, lider u PC gaming perifernoj opremi, danas je objavio ekskluzivnu kolekciju Neon Rider, inspiriranu kožom Red Moon Workshopa za CS: GO, jedna od najomiljenijih koža za većine igrača. Ova ekskluzivna suradnja kombinira popularnu Neon Rider skin i SteelSeries periferne uređaje kako bi stvorila uzbudljivu kolekciju posebno napravljenu za CS: GO entuzijaste širom svijeta. Kolekcija uključuje Neon Rider Sensei Ten miš, kao i QcK L i QcK Prism XL podloge za miša.

Naš odnos sa Counter-Strikeom star je koliko i sama kompanija. Od stvaranja prvih proizvoda za natjecateljske igrače, do prvog sponzorstva profesionalnih timova i događaja, pa sve do stvaranja proizvoda samo za fanove igre, ponosni smo što možemo i dalje biti dio Counter Strike svijeta zahvaljujući ovoj suradnji. Uz senzore visokih performansi i udobnosti koju donosi Sensei Ten, kao i nevjerojatnu veličinu QcK podloga za miša, ne čudi što smo ove proizvode odabrali za CS: GO suradnju.

NeonRider_KV_Sensei_Ten

Sensei Ten Neon Rider Edition

Već više od 10 godina SteeSeries Sensei je svojim specifičnim oblikom i performansama definirao svijet popularne igre Counter Strike. Sensei Ten Neon Rider oživljava poznatu estetiku CS skina: GO u jedinstvenoj kolekciji koja će svaki gaming setup podaci na viši nivo sa svojim synth-val osjećajem.

Sensei Ten Neon Rider Edition koristi dobro poznati SteelSeries senzor, TrueMove Pro. Stvoren od SteelSeries i PixArt, ovaj je senzor najbolje ocijenjeni SteelSeries senzor s istinskim 1 na 1 trackingom, brzinom od 18000 CPI i 450 IPS. TrueMove Pro nudi i napredni tilt tracking kako bi se stabilizirao miš tijekom izuzetno brzih pokreta.

Sensei Ten Neon Rider Edition pojavit će se u ograničenim količinama, a svaki miš ima svoj jedinstveni ID broj. Sada se može naručiti preko Amazona po cijeni od 79,99 dolara, a u prodaju kreće 12. svibnja putem Amazona i web stranice SteelSeries.

QcK L Neon Rider Edition

QcK L Neon Rider Edition je podloga za miša veličine 450 mm x 400 mm x 2 mm, ukrašen dobro poznatim Neon Rider skinom. QcK L Neon Rider koristi ekskluzivnu tkaninu za maksimalnu kontrolu i optimiziran je za nizak kao ii ekstremno visok CPI ili pokret. QCK je izuzetno izdržljiv, lako periv i jednostavan za čišćenje, a u prodaju dolazi 12. svibnja na stranici SteelSeries za 19,99 USD.

QcK prizma XL Neon Rider Edition

QcK Prism XL Neon Rider Edition je 900 mm x 300 mm x 4 mm RGB podloga za miša s dvije zone iluminacije. Pokreće je SteelSeries Engine, a korisnici mogu lako postaviti tisuće i tisuće svjetlosnih notifikacija iz igara i sinkroniziraju podlogu miša sa svim drugim SteelSeries uređajima. Baš kao i Sensei Ten Neon Rider Edition, svaki QcK Prism XL Neon Rider Edition pojedinačno će biti numeriran kako bi se dodatno prikazao status proizvoda ograničene serije.

QcK Prism XL Neon Rider Edition kreće u prodaju 12. svibnja putem SteelSeries.com za 69,99 USD

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here