Sennheiser HD 250BT podržavaju high-end audio codece, imaju ugrađen mikrofon i reproducirati će vašu glazbu do 25 sati. Odličan zvuk zagarantiran.

Sennheiser dolazi na ovogodišnji CES s pristupačnim, a odličnim wireless slušalicama. Radi se o modelu HD 250BT koji imaju neke premium mogućnosti, uključujući reprodukciju glazbe 25 sati, vrhunski Bluetooth modul, te podršku za high-end codece. Naravno, nismo očekivali ništa manje od Sennheisera. Sumnjamo da bi kompromitirali ime tek tako da izbace nešto na tržište, a da proizvod nije kvalitetan.

Fantastičan zvuk u pristupačnim slušalicama

Sennheiser je svoju reputaciju izgradio na vrhunskim audio uređajima i zato ne sumnjamo da će HD 250BT biti vrhunske slušalice. U njih je kompanija ugradila svoju poznatu pretvaračku tehnologiju koja podržava AAC, aptX i aptX Low Latency audio codece. Zadnje spomenuti codec je zaslužan za savršenu sinkronizaciju između zvuka i videa kojeg gledate. No, sve je sumirao Jermo Köhnke, Product Manager iz Sennheisera:

“With remarkable performance and advanced features at an accessible price point, our new HD 250BT truly punches above its weight to enhance the everyday audio experience. These entry-level headphones offer a host of premium features that deliver a nightclub-worthy sound experience – wherever you are.”

Slušalice imaju i Bluetooth 5.0 s kojim ćete uživati u vrhunskom glazbi 25 sati i nećete morati imati nikakve kablove sa sobom jer su slušalice bežične. Zanimljivo je da navodno imaju i fantastičan dinamični bass. Uz to, ako vas usred slušanja prekine poziv, ne brinite. Možete ga preuzeti bez da skidate slušalice jer one imaju ugrađen mikrofon. Spomenimo još, da za razliku od Sennheiser PXC 550-II ANC slušalica, ove dolaze s USB-C utorom za punjenje. Treba vam oko 3 sata da ih napunite 100 posto.

Personalizirajte vaše audio iskustvo

Iako će defaultne audio postavke zadovoljiti većinu korisnika, možda vi imate malo više znanja o zvuku i želite si drugačije postaviti određene postavke. Ne brinite. Da biste personalizirali vaše slušanje glazbe, dovoljno je skinuti Sennheiserovu aplikaciju Smart Control. Samo ju uparite s vašim slušalicama, podesite dostupne postavke i to je to. Uz to, kroz aplikaciju možete vidjeti i stanje baterije, te ažurirati firmware ako ima potrebe za time.

Slušalice bi u Americi i Kanadi trebale koštati oko 70 dolara, što će kod nas vjerojatno biti oko 100 dolara, odnosno 650-700 kn. Vjerujemo da se isplati pričekati još malo ako kupujete slušalice, jer bi ove mogle biti pravi pogodak.

 

Piše: B.P.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here