• Karakterizira ga širok raspon ulaznog napona koji štiti od visokih fluktuacija
  • Mogućnosti elemenata u promjenjivoj formi omogućavaju razne varijante ugradnje
  • Pomoću najboljeg UPS-a u klasi kojeg je proizveo Schneider Electric, proširuje APC kako bi služio raznim potrebama klijenata

Zagreb, 4. lipnja 2018. – Schneider Electric, vodeća kompanija u području digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, danas je objavila vijest o svojem proizvodu APC EasyUPS 1 Ph On-Line kojeg je sama proizvela. Easy UPS line predstavlja novu kategoriju uređaja za neprekidno napajanje energijom namijenjenu osnovnim potrebama zaštite napajanja električnom energijom i u najnestabilnijim uvjetima snabdijevanja energijom. APC Easy UPS 1Ph On-line je višestran, visokokvalitetan, troškovno konkurentan UPS namijenjen rješavanju problema s visokim rasponom napona te neujednačenim uvjetima snabdijevanja energijom, osiguravajući kvalitetu kojoj milijuni IT stručnjaka iz cijeloga svijeta vjeruju.

Cijena slabe pouzdanosti

U današnjem gospodarstvu koje se digitalno opskrbljuje energijom, povezivost i pristup podacima postali su neophodni za poslovanje te za način na koji ljudi žive i rade. No iako je svijet postao izuzetno ovisan o digitalizaciji, mnoge regije još uvijek muku muče s opskrbom energije koja je nepouzdana i neujednačena. Prema globalnoj studiji Dell EMC-a, gotovo 90% organizacija moralo je u određenom trenutku prestati s radom zbog nestanka električne energije. Poremećaji pri napajanju električnom energijom ugrožavaju sposobnost poduzeća da svoje poslovanje održi u funkciji.

Proizvod APC EasyUPS 1Ph On-Line pruža zaštitu za kritičnu opremu i priključena opterećenja od nepredvidivih poremećaja pri napajanju električnom energijom kao što su izobličenja, prenaponi, isključenja i kratke nestašice struje, osiguravajući sigurnost, pouzdanost i izvjesnost. Glavne koristi i značajke EasyUPS 1 Ph On-Line uključuju:

  • Široki raspon ulaznog napona štiti od visokih fluktuacija električne energije
  • Pomoću online tehnologije za dvostruku konverziju proizvodi čistu energiju
  • Brzo ponovno punjenje (90 posto kapaciteta u četiri sata) za zaštitu od čestih ispada struje
  • Intuitivno LCD/LED sučelje osigurava UPS status za brzu dijagnostiku
  • EcoMode osigurava povećanu učinkovitost uređaja

“Proširili smo svoj portfelj UPS uređaja kako bismo ponudili visokokvalitetnu i troškovno konkurentnu alternativu zaštiti snabdijevanja energijom u najnestabilnijim i nepredvidljivim uvjetima snabdijevanja,” rekao je Pankaj Sharma, viši potpredsjednik, Home & Business Networks, SchneiderElectric. “EasyUPS 1Ph On-Line je konstruiran tako da djeluje kao štit od anomalija pri snabdijevanju strujom koje mogu negativno utjecati na infrastrukturu izuzetno važnu za poduzeće i dnevno poslovanje te kako bi osigurao u svakom trenutku postojanu i pouzdanu povezivost.”


APC EasyUPS 1Ph On-Line trenutno je dostupan u Hrvatskoj. Za više informacija, kontaktirajte svojeg lokalnog predstavnika za APC, ili posjetite web-stranicu www.schneider-electric.hr.

Osiguranje izvjesnosti u povezanom svijetu

Proizvod APC kojeg proizvodi Schneider Electric je vodeći brend u svijetu za integriranu fizičku infrastrukturu i software. Sa širokim nizom proizvoda koji osiguravaju pouzdano snabdijevanje električnom energijom i dostupnost rješenja za IT i komunikacijske tehnologije, APC osigurava izvjesnost u povezanom svijetu.

S najvećom zajednicom partnera koji izrađuju rješenja prilagođavajući ih potrebama domaćinstava i distribuiranim IT, APC omogućava pojedincima i poduzećima predvidjeti neočekivano istovremeno štiteći kritične informacije i podatke.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here