Sitno brojimo do predstavljanja novih modela Samsung pametnih telefona. Naime, 11. veljače trebao bi se održati veliki Samsungov događaj UNPACKED na kojem će ova kompanija predstaviti svoje nove uzdanice za tržište pametnih telefona. O novim se uređajima već dugo priča i možemo reći kako su na površinu isplivali gotovo svi detalji, a nove informacije posebno će obradovati korisnike koji su planirali kupiti najskuplje modele novih telefona. Naime, pojavila se informacija kako će Samsung nagraditi dotične kupce i to s novim – Galaxy Buds+ slušalicama.

Samsungovo predstavljanje trebalo bi u javnost donijeti tri modela iz nove serije Galaxy S20. Prema svemu sudeći bit će predstavljeni modeli Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra. Kupci potonja dva uređaja, prema novim informacijama, trebali bi biti nagrađeni novim Galaxy Buds+ slušalicama. Samo da napomenemo, poklon će dobiti samo oni korisnici koji odluče prednaručiti uređaje.

Informacije je u javnost pustio poznati bloger Evan Blass, čije se prognoze uglavnom pokažu istinitima. Iako se o novim Galaxy Buds+ slušalicama još ništa ne zna, mnogi analitičari smatraju kako se dizajn samih slušalica neće gotovo ništa mijenjati. Prema njihovom mišljenju, nove bi slušalice trebale biti opremljene većom i izdržljivijom baterijom, a postoji i mogućnost da se izbaci podrška za aktivno poništavanje buke. Ipak, promjena u vidu veće baterije čini se kvalitetnim mamcem za korisnike jer bi se time znatno produljilo trajanje slušalica na jednom punjenju. Trenutne slušalice imaju bateriju kapaciteta 58 mAh, dok bi nove slušalice mogle imati baterije kapaciteta 85 mAh.

Prije spomenuto povećanje kapaciteta baterije trebalo bi znatno utjecati na duljinu rada slušalica, a prema prvim izračunima duljina rada mogla bi se produžiti za velikih 12 sati – što je svakako sjajna informacija. No, sve su ovo za sada samo nagađanja i Samsung još nije potvrdio kako će javnosti predstaviti nove Galaxy Buds+ slušalice. Morat ćemo pričekati 11. veljače, kada će Samsungov događaj pokazati sve novotarije koje s nestrpljenjem čekamo već nekoliko mjeseci.

Piše: Marko Županić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here