Kao što nam je cilj u igri da dođemo do što višeg levela, ponekad je i s našim hardverom potrebno da “level up-amo” kako bismo uopće bili u mogućnosti biti sjajni u video igri i postići vrhunske rezultate. Nedavan turnir u Fortnite-u nam je pokazao raznovrsnost ali i kvalitetu potrebnu za najviši nivo igranja a Razor je upravo stvorio miš koji bi mogao pripomoći baš u tome.

Prvo što možemo primijetiti kad uzmemo Razor Viper u ruke jest njegova težina koja iznosi 69 grama (da stavimo u perspektivu, to je otprilike kao dvije staklene žarulje). Nijanse u ukusu postoje od gejmera do gejmera, pa tako možda ova lakoća miša neće odgovarati nekom tko je naviknut na nešto teže. Iako nije prvi na tržištu, ovo je prvi optički miš stvoren od strane Razora gdje vjeruju da je ova tehnologija puno točnija od klasičnog mehaničkog klikanja. Iz Razora također kažu kako ovakva vrsta miša produžuje vijek miša na nevjerojatnih 70 milijuna klika.

Razor Viper

Osim samog miša, u Razoru također ističu kako je “Speedflex” vrsta kabla ono što još više podiže cjelokupan dojam. Jako je lagan, a njegova nježna tekstura rješava bilo kakav otpor ili gužvanje na podlozi za miš. To je posebno dobro ako koristite nizak DPI i volite imati veće pokrete rukom jer vam ovaj kabel omogućuje baš to.

Uz pomoć Razor-ove aplikacije “Synapse companion” možete kontrolirati kako je miš osvijetljen i na neki način dizajnirati vlastiti miš pomoću LED svjetla koja se nalaze u njemu. Miš dolazi sa 6 razina DPI-a: 400, 800, 1.200, 1.800, 2.400 i 3.200 iako svaki od njih može biti podešen i do 16.000 DPI-a.

Ova ekstremna lakoća može biti nešto što bi moglo odvratiti gejmere od ovog miša i natjerati ih na nešto drugačije. No nema rasprave da se radi o vrhunskom mišu i sjajnom pojačanju u redovima Razora. Je li ovaj miš po vašem ukusu, presudite sami.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here