Premijera nove serije pametnog sata Apple Watch Series 7 i novih iPhonea se bliži, pa nas ni ne čudi sve veći broj procurjelih informacija koje stižu na internet. Danas se konkretno bavimo Apple Watch Series 7 pametnim satom, pošto su se na internetu CAD renderi koji prikazuju mogući izgled ovog pametnog sata.

Apple Watch Series 7

CAD renderi koje je objavio 91Mobiles prikazuju da Apple Watch Series 7 stiže s potpuno osvježenim dizajnom.


Nova generacija Apple Watcha navodno odustaje od trenutnog zaslona sa zaobljenim rubovima i ide na potpuno ravne rubove. Prema renderima, čini se da nema nekih velikih promjena u dizajnu Digital Crowna ili bočne tipke koji se nalaze s desne strane (između njih je smješten mikrofon), ali s lijeve strane se nalaze dva prilično velika proreza za zvučnike.

Na stražnjoj strani brojčanika nalazimo uobičajeni senzor otkucaja srca i druge senzore, a kako to inače i biva, Apple Watch Series 7 bi i ovaj put trebao biti dostupan u više boja. Apple Watch Series 7 bi također trebao imati silikonski remen koji će korisnik moći zamijeniti.

https://pcchip.hr/hardver/periferija/procurili-su-3d-renderi-apple-watch-series-7/

Izvor nam govori da će Apple Watch Series 7 biti dostupan u veličini od 44 mm koja ima dimenzije 44 x 38 x 9 mm, te će imati 1,8.inčni ekran. To znači da će novi Apple Watch biti nešto tanji od prethodnog modela, čija je debljina iznosila 10,7 mm.

Što se tiče ostalih mogućih specifikacija koje su procurile, očekuje se da će Watch Series 7 imati poboljšane senzore za praćenje zdravlja, novu tehniku laminiranja koja će zaslon približiti prednjem poklopcu te podršku za ultraširokopojasno (UWB) povezivanje.

Ako je vjerovati najnovijim procurjelim informacijama, Apple Watch Series 7 bit će predstavljen u rujnu. Sat će biti predstavljen zajedno s iPhoneom 13, AirPods 3, novim iPad mini i iPadom 9. generacije.

Piše: Marijan Živković

1 komentar

  1. Vjerojatno je do ukusa, ali što su meni ružni ti kockasti satovi, apsolutno mi nemaju smisla. I kako je u pitanju apple, trajanje baterije je sprdačina kao i do sada. Nema smisla praćenje sna kad moraš mobitel puniti svaku noć, jako skupa sprdačina.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here