LG je upravo najavio najnovije modele TWS slušalica u svom katalogu proizvoda. U pitanju je LG Tone Free FP serija, koja se sastoji od modela FP9, FP8 i FP5.

Prema LG-u, tvrtka je surađivala s vodećim laboratorijem koji se bavi dizajnerskom ergonomijom i tako stvorila takozvani Arc Design. Slušalice serije LG Tone Free FP su 4,4 mm kraće od prethodnih generacija kako bi stvorile savršenu ravnotežu za ljude s “aktivnim životnim stilom”. Ono čime se još može pohvaliti je IPX4 standard, pa se može koristiti po kiši ili tijekom izuzetno intenzivnih sportskih treninga.

Uz to, sva tri modela – FP9, FP8 i FP5 – imaju ANC tehnologiju, tj. aktivno poništavanje buke i  Meridian zvučni sistem. Među tri nova modela slušalica, FP5 ima najkraće vrijeme rada. Možete očekivati 8 sati bez punjenja i do 22 sata uz pomoć kućišta za punjenje. U drugim je verzijama to bolje – FP8 i FP9 moći će osigurati do 10 sati rada bez vanjske pomoći i do 24 sata reprodukcije glazbe uz pomoć kućišta. Bežično se može puniti samo FP8. Prodavat će se u Charcoal Black, Pearl White i – u slučaju FP8 i FP9 – Haze Gold varijanti.

Cijene za svaki od pojedinih modela LG Tone Free FP slušalica još nisu objavljene, no pretpostavljamo da ćemo ih uskoro saznati.

Piše: Marijan Živković

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here