Nasljednik jednog od najboljih kineskih usisavača Jimmy JV85 je novi Jimmy H8 Pro, koji nam donosi neke nove značajke, zadržavajući pozitivne strane svog starijeg brata.

Jimmy H8 Pro dolazi s bogatom paletom dodataka, uz automatski način rada, s kojim inteligentni sustav, automatski prilagođava snagu usisavanja prema količini nečistoće. Novi Jimmy ima maksimalnu autonomiju od 70 minuta, a dolazi s nosačem za punjenje koji se postavlja na tlo i ne zahtijeva bušenje zida.

Ovo su samo neke od najvažnijih karakteristika novog bežičnog ciklonskog usisavača tvrtke Jimmy, koji ulazi na tržište prepunkonkurencije, na kojem vlada dobar odnos cijene i kvalitete, kako bi korisnici dobili što više za svoje novce.

Jimmy H8 Pro recenzija

JIMMY H8 Pro dolazi s bogatom kolekcijom dodataka koji pomažu kod usisavanja različitih podloga i djelova stana. Uz glavni motor, u osnovi, tu su sve četke koje bi mogle biti potrebne za čišćenje vašeg doma, ali i za različita okruženja.

Jimmy H8 Pro cijena

Dizajn i materijali

Dizajn JIMMY H8 Pro je logičan nastavak na prethodne dizajne proizvoda tvrtke, uz zadržavanje modernog i minimalističkog stila, odlikuju ga i kompaktnije dimenzije. Kvaliteta izrade je vrlo visoka, posebno uzimajući u obzir cijenu po kojoj se prodaje, a zahvaljujući dobro razvijenom mehanizmu za spajanje, montiranje i rastavljanje priključaka i raznih dodataka, uporaba je doista vrlo jednostavna.

Jimmy H8 Pro test

Konstrukcija usisavača je izrađena od metala i plastike, a četka i sklopiva cijev čine čišćenje jednostavnim i vrlo praktičnim čak i na najnedostupnijim dijelovim doma do kojih se može doći. Čak i glavna četka sa sobom nosi neke značajke koje smo vidjeli i kod drugih razvikanijih ciklonskih usisavača, poput zaštite. kako bi se spriječilo nakupljanje dlaka kućnih ljubimaca ili kose oko motoriziranog valjka, što će biti vrlo korisno za one koji imaju kućne ljubimce kod kuće.

Jimmy H8 Pro ciscenje

Jimmy H8 Pro je težak 1,46 kg, što ga čini relativno laganim za rukovanje. Na LCD zaslonu moći ćete vidjeti vrste čišćenja i preostali kapacitet baterije, kutovi koje četka može doseći vrlo su široki, dok su svi dijelovi električnog usisavača dizajnirani tako da se mogu jednostavno rastaviti i oprati. Tako na primjer, vrlo je lako ukloniti filtar HEPA-13, koji se može isprati pod tekućom vodom, a također je moguće zamijeniti bateriju tako da možete upotrijebiti i rezervnu ako morate očistiti veće prostore.

Jimmy H8 Pro bezicni usisavac

Usisavač ima vrlo udobnu bazu za punjenje, koja će vam omogućiti da i dio dodatne opreme smjestite na stalak, ali nažalost ne i sve priključke, jer će biti potrebno pronaći alternativno mjesto za pohranu pribora. Ali to je cijena koju treba platiti kako nebiste morali bušiti zid za smještaj ovog prijenosnog usisavača.

Jimmy H8 Pro znacajke

Značajke i snaga usisavanja

Motor je digitalni bez četkica s 1000 000 o/min, koji može zajamčiti maksimalnu snagu usisavanja od 160 AW, zahvaljujući čemu će se vrlo rijetko dogoditi da ovaj električni usisavač morate dva puta provući preko prljavog područja.

Postoje četiri varijante usisavanja, pri čemu najsnažnija emitira buku od 80 db, a osim što pruža maksimalnu snagu, značajno utječu na vijek trajanja baterije. Zato je korisno da uvijek koristite AUT način rada, pomoću kojeg će usisavač na vrlo funkcionalan način postaviti snagu usisavanja prema količini nečistoće koju detektiraju njegovi senzori.

Jimmy H8 Pro znacajke ciscenja

U svakom slučaju, čišćenje s JIMMY H8 Pro je mnogo lakše nego s klasičnim usisavačima, materijali i ergonomija su vrlo dobri, a mnoštvo priključaka će vam dodatno olakšati rad. Međutim, važno je imati na umu jednu stvar, s obzirom na jedinu motoriziranu četku koja se nalazi u paketu, treba pripaziti jer se snažno hvata za površinu na kojoj radi. Tako da s obzirom na ovu značajku, moglo bi biti teško koristiti je na tepisima, što osobno ne preporučujem.

Jimmy H8 Pro filter

Što se tiče čišćenja spremnika prašine, sada se može vrlo lagano isprati. Da biste uklonili prljavštinu, jednostavno otvorite zaklopku kroz polugu smještenu na dnu. Novi položaj koji se poboljšao u odnosu na prethodne modele i koji izbjegava problem da morate završiti s prljavim rukama.

Jimmy H8 Pro baterija

Trajanje baterije – Jimmy H8 Pro

JIMMY H8 Pro dolazi s jednom baterijom u paketu, u koju je smješteno 7 modula od 3000 mAh, što omogućava teoretsku upotrebu do najviše 70 minuta pri najmanjoj snazi. Moram reći da sam prilikom testiranja dobio vrlo slične rezultate deklariranima što se tiče autonomije usisavača, gdje sam s minimalnom snagom usisavanja uspio postići oko 67 minuta autonomije, dok je u maksimalnoj snazi korištenja gotovo 16 minuta, što i nije loše.

Što se tiče potrebnog vremena za punjenje situacija je sljedeća. Za potpuno punjenje od 0 do 100% baterije trebat će vam između 4 i 5 sati.

Jimmy H8 Pro

Zaključak

JIMMY H8 Pro je nastavak već tradicionalno dobrih kineskih bežićnih usisavača, koji je pokupio dobre osobine od svojih predhodnika, i ugradio neke nove značajke koje ga svrstavaju u vrlo upotrebljivog kućnog asistenta u borbi s prašinom. Dolazi s velikim brojem priključaka kako bi dodatno olakšao posao s čišćenjem doma.

Jimmy H8 Pro

Jedini stvarni nedostatak ovog modela je baterija koja se, kao u bilo kojem proizvodu ove vrste, prebrzo prazni i presporo puni. Bilo bi lijepo da je proizvođač uključio i drugu bateriju u paket, iako se može nabaviti opcionalno.

Prodajna cijena JIMMY H8 Pro iznosi 349,88 eura, a putem našeg kupon koda JIMMYH8PR  dobite ćete ga po cijeni od samo 235,28 eura. Dovoljno je da prilikom kupovine i plaćanja ukucate kupon kod JIMMYH8PR  koji će vam dodatno smanjiti cijenu uređaja. Za kupovinu Jimmy H8 Pro kliknite ovdje.

Postoji i osnovni model Jimmy H8 sličnih karkateristika koji možete dobiti po povoljnoj cijeni od samo 219,99 eura, a uz naš kupon kod JIMMYH8S za samo 184,86 eura, link za kupovinu je ovdje. Što je u konačnici poprilično dobra cijena, posebno s obzirom na kvalitetu proizvoda koja dodatno podiže Jimmyjev omjer uloženo / dobiveno.

Postoji još i napredniji model Jimmy H9 PRO s nekim dodatnim značajkama koji možete kupiti po cijeni od samo 361,32 eura, s kupon kodom JIMMYH9PRO na linku ovdje.

Ako uzmemo u obzir da košta gotovo duplo manje od Dysona V11, dok u kutiji dobijete mnogo više dodatne opreme, ne samo da bi se mogao smatrati jeftinijim od engleskog kolege, već i korisnijim u različitim situacijama.

 

Piše :D.Z.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here