D-Link je predstavio svoj revolucionarni 4G LTE usmjerivač koji će omogućiti 4G pretplatnicima dijeljenje svoje mobilne podatkovne veze kako bi osigurali povezivanje s više uređaja. Novi D-Linkov 4G LTE usmjerivač (DWR-921) pružit će alternativu korisnicima koji nemaju brzi internet preko fiksnog telefona te će na ovaj način manje kompanije moći implementirati sigurno internet rješenje na svoje postojeće linije fiksne telefonije s 4G kao automatskom back-up vezom.

Tvrtko Ljubić, Area Manager u D-Link Adria, izjavio je: “Sa sve većim brojem mobilnih operatera koji počinju nuditi usluge 4G, ovo je važan razvoj koji dozvoljava korisnicima mobilnih uređaja da dođu do najbolje moguće internet veze. Brz pristup on-line servisima i sadržajima koji su pohranjeni u oblaku postaje sastavni dio svakodnevice. Iz tog razloga D-Link konstantno traži načine da pomogne ljudima da se što više povezuju.”

“4G LTE usmjerivač donijet će brže povezivanje jednim i dodatne back-up opcije drugim kategorijama korisnika. Namjera je da ovaj uređaj pomogne klijentima u maksimizaciji svoje 4G pretplate kao i u poboljšaju povezivanja s drugim ljudima, sadržajem i uslugama.”

D-Link 4G LTE usmjerivač može se jednostavno podesiti kako bi radio kod svih najvećih 4G mobilnih operatera. Jednostavno ubacite svoju 4G SIM karticu i odaberite svog mobilnog operatera u Setup Wizardu. Wireless N i built-in Ethernet mrežna povezivnost dozvoljava spajanje na internet većem broju uređaja, bez obveze da se ti dodatni uređaji registriraju kod operatera. LTE ruter je opskrbljen najnovijim sigurnosnim dodacima, kojima se sprječava neovlašteno korištenje internetske veze, što ga čini pogodnim rješenjem za poslovne  korisnike. Sposobnost implementacije 4G povezivosti kao alternative uslugama fiksne telefonije je jedinstvena strategija upravljanja rizikom malih kompanija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here