Canon je  predstavio šest novih jednofunkcijskih uređaja u liniji laserskih pisača i-SENSYS: i-SENSYS LBP6780x, LBP7780Cx, LBP7100Cn, LBP7110Cw, LBP6310dn i LBP7210Cdn.

Canon je objavio i podršku za mobilni ispis u liniji i-SENSYS predstavljanjem aplikacije Canon Mobile Printing App za iPad ili iPhone. Ta aplikacija omogućuje jednostavan ispis dokumenata, uključujući PDF datoteke, web-stranice i slike, putem mreže s uređaja iPhone i iPad, a moći će se preuzeti iz trgovine Apple App Store.

Obogaćena linija pametnih laserskih pisača
Canon je obogatio svoju uspješnu liniju pametnih laserskih pisača i-SENSYS LBP ADVANCE modelima LBP6780x i LBP7780Cx, koji dinamičnim radnim grupama pružaju dodatne performanse, pouzdanost i sigurnost. Novi uređaji nude brz ispis te povećavaju raspon brzina ispisa dostupnih u Canonovoj liniji i-SENSYS s podrškom za MEAP. Model LBP6780x crno-bijeli je pisač koji ispisuje brzinom od 40 str./min, dok novi pisač u boji i-SENSYS LBP7780Cx ispisuje brzinom od 32 str./min i u boji i crno-bijelo. Oba su uređaja opremljena LCD zaslonom s pet redaka, koji omogućuje jednostavno korištenje, te podrškom za odabir poslova putem Canonove platforme uniFLOW.

Besprijekorna integracija i djelotvorno upravljanje uređajima
Novi pisači i-SENSYS omogućuju jednostavnu integraciju u Canonov širi portfelj uredskih uređaja, uključujući liniju imageRUNNER ADVANCE. Ugrađena funkcija MEAP omogućuje pristup Canonovoj platformi uniFLOW te pruža korporacijske funkcije u manjem kućištu.
Jednostavnije upravljanje ispisom na modelima LBP6780x i LBP7780Cx omogućuje bolju dostupnost zahvaljujući Canonovim rješenjima za upravljanje uređajima. Servis eMaintenance davateljima usluga omogućuje učinkovitije daljinsko upravljanje potrošnim materijalima i njihovu zamjenu te daljinsko očitavanje brojila, a zahvaljujući daljinskim dijagnostičkim alatima poboljšava i izglede za daljinsko otklanjanje poteškoća i popravak problema iz prvog pokušaja. iW MC nudi nadograđen firmver i aplikacije za sve uređaje. Oba nova modela podržavaju najnovije mrežne i sigurnosne standarde, primjerice gigabitni Ethernet, IP Sec i IEEE802.1x.

Dizajn kojim se štedi prostor
Canon je u čitavoj novoj liniji zadržao dosljedan dizajn kojim se štedi prostor i koji se uklapa u svaki uredski prostor, a to vrijedi i za modele i-SENSYS LBP6310dn i LBP7210Cdn. LBP6310dn namijenjen je malim i srednje velikim tvrtkama koje ispisuju veće količine dokumenata te nudi brz crno-bijeli ispis (33 str./min), dok LBP7210Cdn ispisuje crno-bijele dokumente i dokumente u boji brzinom od 20 str./min. Oba modela nude obostrani ispis te su standardno opremljena ugrađenim mrežnim sučeljem, čime se olakšava njihovo zajedničko korištenje u radnim grupama te povećava produktivnost.

Veća brzina i bolje mogućnosti povezivanja
Novi modeli i-SENSYS LBP7100Cn i LBP7110Cw, zamjena za Canonove modele LBP5050 i LBP5050n, osvježavaju Canonovu liniju jednofunkcijskih pisača u boji. LBP7110Cw podržava Wi-Fi, što znači da ga je moguće povezati s bežičnom mrežom i zajednički koristiti u grupi korisnika. Novi uređaji daju jasne, oštre otiske razlučivosti 1200 x 1200 tpi pri brzini od 14 str./min, što ih čini prikladnima za male i kućne urede te male tvrtke kojima je potreban interni ispis visokokvalitetnih dokumenata u boji. Upravljanje obama pisačima jednostavno je zahvaljujući Canonovoj značajci daljinskog korisničkog sučelja koja omogućuje nadzor nad pisačima putem mreže.

Svi novi pisači iz linije i-SENSYS odlikuju se Canonovom tehnologijom brzog ispisa prve stranice, kojom se skraćuje čekanje te pridonosi uštedi energije zahvaljujući vrhunskim TEC (Typical Electricity Consumption, prosječna potrošnja energije) ocjenama usklađenima sa standardom Energy Star.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here