T-FORCE kao jedan od lidera u rješenjima za pohranu, izlazi s dva nova proizvoda koji će postavljati nove standarde u industriji diskova za pohranu. S prvim vodenim hlađenjem na SSD-u, predstavljaju novu liniju M.2 SSD-a pod imenom “Cardea Liquid”. Nikada nismo pomislili da bi vodena hlađenja mogla doći i u SSD, ali kako toplina utječe i na performanse SSD-a, potreba za većim brzinama utjecala je i na ovakvo rješenje. T-FORCE je također predstavio i RGB kontrolni box za kontrolu led osvjetljenja na SSD-u.

SSD CARDEA LIQUID

Prvi SSD hlađen vodom – Cardea Liquid

T-FORCE CARDEA LIQUID je prvi na svijetu, vodeno hlađeni M.2 PCIe SSD posebno napravljen za igranje i računala s visokim performansama. Nakon testiranja TEAMGROUP-ovog laboratorija, korištenje ovakvog koncepta hlađenja s vlastitim cirkulacijom tekućine, ovaj proizvod je dokazao da može učinkovito sniziti temperaturu za 10 stupnjeva.

T-FORCE CARDEA LIQUID ima PCIe Gen3 x4 high speed sučelje. Brzina čitanja / pisanja je do 3400/3000 MB/s, dok je slučajna brzina čitanja / pisanja do 450K/400K IOPS-a. Spomenimo da je Cardea Liquida ove godine osvojila i nagradu COMPUTEX d&i, uz brojne pohvale i mnogih posjetitelja tijekom premijernog nastupa na COMPUTEX-u 2019. godine.

 

T-FORCE-CAPTAIN-RGB-Control-Box-ARGB-Addressable-LED-Strip

RGB kontrolna kutija – susret s entuzijastima

Kontrolni box pod nazivom T-FORCE CAPTAIN RGB je ekskluzivni RGB kontroler za LED osvjetljenja unutar računala koji je razvio TEAMGROUP u skladu s potrebama igrača i PC entuzijasta diljem svijeta. Kontrolna kutija T-FORCE CAPTAIN RGB ima ekskluzivni patent za upotrebljivost, a dolazi s magnetskim značajkama, koje omogućuju da se može pričvrstiti na bilo koje kućište računala. To je periferni proizvod koji je posebno napravljen za igrače koji koriste LED osvjetljenja za svoje igrače PC ljubimce.

Osim što podržava 4 5V ARGB i 1 12 V RGB izlazne konektore, on također može automatski detektirati izvor rasvjete kako bi sinkronizirao signal ostalih komponenti spojenih na matičnu ploču. Kada nema vanjskog RGB signala iz matične ploče, tada se može koristiti i pet ugrađenih programa za svjetlosne efekte, koje proizvodi T-FORCE CAPTAIN RGB upravljački box. Ona podržava više različitih uređaja i omogućuje igračima korištenje obje vrste ARGB i RGB uređaja u isto vrijeme.

Ovi proizvodi još nisu dostupni na tržištu, ali se očekuju na policama trgovina tijekom sljedećeg mjeseca, kolovoza.

Piše: A.M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here