Kompanija Cooler Master nastavila je svoj kvalitetan razvoj inovacija na području hlađenja računala. Ovog su puta snage udružili s popularnim Intelom, kako bi dobili suvremeno rješenje koje je točno prilagođeno potrebama korisnika. Razvojni timovi tako su osmislili novi jedinstveni cooler naziva MasterLiquid ML360 Sub-Zero – koji donosi mnoštvo detalja koji će vam pomoći u boljem odvođenju topline vašeg računala.

MasterLiquid ML360 Sub-Zero baziran je na inovativnoj Thermoelectric Cooling (TEC) tehnologiji, koja je za potrebe podizanja performansi u ovom slučaju uparena s Intel Cyro Cooling sustavom. Ne treba posebno naglašavati kako je ovaj inovativni sustav pomno osmišljen za gejmerski sektor, a trebao bi kvalitetno hladiti računala tijekom overclockiranja. Zahvaljujući kombiniranju različitih tehnologija kompanije su uspjele proizvesti cooler koji nudi značajno bolje rashladne kapacitete od drugih, a potencijalno doseže temperature niže od ambijentalnih.

MasterLiquid ML360 Sub-Zero zahvaljujući Thermoelectric Cooling (TEC) tehnologiji brzo reagira na promjene u opterećenju CPU, čime se postiže efikasnije i preciznije hlađenje računala. Kada na tu tehnologiju nadodamo Intelov Cyro Cooling dobiva se moćna konfiguracija hardvera i softvera koja osigurava poboljšane performanse, ionako kvalitetnog sustava hlađenja. Unutar samog coolera nalazi se 360mm radijator koji je direktno spojen na tri SF120 ventilatora zahvaljujući čemu se ubrzano eliminira suvišna toplina. Na sve to valja još nadodati i inovativnu pumpu koja pruža veći protok tekućine za hlađenje – te u konačnici zaokružuje vrhunske performanse ovog hladnjaka.

MasterLiquid ML360 Sub-Zero jedinstveni je cooler na tržištu koji će korisnicima ponuditi bolje hlađenje prilikom obavljanja zahtjevnih zadataka na računalu. Hladnjak je posebno namijenjen gejmerima koji rade pod velikim opterećenjem sustava, ali i svim kreativcima koji traže maksimalnu snagu procesora i ostalih komponenti tijekom rada na računalu. Prema trenutnim informacijama, MasterLiquid ML360 Sub-Zero na tržištu bi se trebao pojaviti do kraja studenog, a njegova cijena najvjerojatnije će iznositi oko 350 eura. Vjerujemo da gejmeri i kreativni profesionalci neće požaliti ovo ulaganje jer kvalitetan cooler mogao bi uvelike doprinijeti pouzdanijem i bržem radu na računalu.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here