Kompanija je najavila značajna sniženja cijene PlayStation 4 i PlayStationVR, zajedno sa prodajom igrica koja se nudi preko PlayStation Stora.

Sony ponuda trajat će cijeli tjedan, ne samo tijekom Black Friday. Popusti su počeli 19. studenog i trajat će do ponedjeljka 27.11. (Cyber Monday). Imate ukupno osam dana na raspolaganju da odlučite hoćete li prihvatiti izazov ovih ponuda.

 

ps vr 2017


 

Prvi je na redu PlayStation 4. Sony će ponuditi standardni slim 1TB sistem za 199,99 dolara. To je 100 dolara manje nego inače. Ovo je prilično tradicionalni Black Friday popust za Sony i vjerojatno onaj koji će pokrenuti neke sustave. Vidjet ćemo i DualShock4 controllers na popustu za 39,99 dolara uključujući novi prozirni koji je Sony izbacio u rujnu.

 

PS4 BLACK FRIDAY

 

Dualshock-4 Controller

Ako već imate PlayStation4 i želite proširiti njegove mogućnosti sa PSVR, Sony će imati na umu ponudu i za vas. Dva bundle bit će ponuđena do Black Friday: Gran Turismo Sport budle za 299,99 dolara i svježe najavljen Skyrim VR bundle za 349,99 dolara. U oba slučaja ove cijene predstavljaju popust od 100 dolara za svaki bundle koji lijepo pristaju uz PS4 prodaju.

Konačno, za one koji žele pokupiti samo neke igrice PlayStation Plus korisnici dobit će veće popuste i ranije pristupe ponudama koje su počele već od 17.11. Za igrice pogledajte ovdje, a za uređaje ovdje.

Piše: K.J.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here