Besplatna selekcija igara u Playstation Plusu i ovoga mjeseca raste, što znači da će nas i ovoga mjeseca čekati neki dobri i što je ono najbolje – u cijelosti besplatni naslovi koje će moći zaigrati svi vlasnici Playstation konzola.

Nakon veljače i naslova kao što su Knack i Rime i u ovom mjescu nas čekaju neka iznenađenja, od kojih su dva koja bi svakako trebalo spomenuti igre Rachet & Clank i Bloodborne. Ako ste ljubitelj akcijskih igara (i sličnih pod-žanrova), ova dva naslova bi vas itekako trebala zadovoljiti.

Bez obzira na to volite li akciju i skakutanje u obliku arkadne avanture ili ste ipak više fan mračnih igara (kakva je Bloodborne), ljubitelji akcijskog žanra će ovog mjeseca doći na svoje. Iako su Bloodborne i Rachet & Clank dvije igre koje se možda najviše ističu za mjesec ožujak, to ne znači da je to- to. Sve ove igre koje ćemo spomenuti i ukratko opisati biti će dostupni za skidanje počevši od 06. ožujka, to jest od utorka.

Ako ste imali u planu skinuti još neku igru koja je preostala od prošlog mjeseca, sada je pravo vrijeme da to učinite jer je do novih, besplatnih igara za ožujak ostalo još manje od pet dana.

 

Besplatne igre koje će biti dostupne u Playstation Plus-u za mjesec ožujak 2018.

Bloodborne


Igra koja je osmišljena i kreirana od strane istog tima koji je zaslužan za Dark Souls serijal, Bloodborne je nova akcijska igra koja će od 06. ožujka postati dostupna za skidanje sa Playstation Plusa- besplatno. Ono što plijeni pažnju kod ove igre jest sličan layout ili izgled na kakav smo naviknuli igrajući Dark Souls, što znači da nas u ovoj igri očekuje dosta akcije, ali i mračnih okoliša.

Unatoč tomu što je Bloodborne u originalu star oko tri godine, dobra stvar je što se to gotovo i ne vidi. Sve u svemu, ako ste voljeli (i ako još uvijek volite) Dark Souls i takav način igranja, voljeti ćete i Bloodborne.

 

Rachet & Clank

Tko se sjeća originala Rachet & Clank igre koja je izašla za Playstation 2 konzolu? Dobra vijest jest ta kako je ”stari-novi” Rachet & Clank reizdanje stare igre u kojoj će uskoro moći uživati i PS4 igrači.

Kombinacija dvaju žanrova – arkade i akcije su sa ovom igrom dospjeli na novu razinu, što je nešto što su igrači prepoznali još od ranih dana, što je jedan od razloga zbog kojih će i PS4 dobiti svoj ”prv” nastavak Rachet & Clank igre.

 

Mighty No. 9

Mighty No. 9 je igra koja je po nekim stvarima vrlo slična megapopularnoj igri Mega Man, što je samo po sebi i više nego dovoljan razlog da za nekoliko dana ovu igru zaigramo na PS3 i PS4 konzolama.

 

Claire: Extended Cut

Otkazivanje najnovijeg Silent Hilla (koji je bio poznat pod nazivom Silent Hill: PT) dovelo je do ogromnog nezadovoljstva i negodovanja velikog broja fanova franšize. To je u isto vrijeme neke developere ponukalo da pokušaju osmisliti nešto što će barem podsjećati na horor igru koja svoje korijene vuče sa PSOne konzole s kraja devedesetih.

Claire: Extended Cut nije Silent Hill. Ipak, s obzirom da se isto tako radi o psihološkom hororu koji po onome što se da vidjeti ima dosta potencijala, zašto igri ne pružiti priliku?

 

Bombing Busters

Bombing Busters je u osnovi Bomberman (sjećate li se Bombermana?) ali sa slučajno generiranim levelima. Igra će biti dostupna i za PS Vitu i za PS4, a činjenica da će igra osim klasičnog singleplayer moda imati i mogućnost mrežnog povezivanja i igranja online joj daje još jedan plus. Bomberman- online? Zašto ne.

 

Legend of Kay Anniversary

Ova igra je u originalu (opet) zaživjela na PS2 konzoli, tako da će PS3 verzija istoimene igre u stvari biti samo poboljšani ”remake” koji bi u svojoj osnovi trebao zadržati sve one kvalitete koje je imao original. Dodatak – moći ćete igrati kao mačka koja koristi mač i koja jaše na zmaju.

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here