D-Link je lansirao kameru za cjelodnevni vanjski nadzor koja fino balansira različite svjetlosne uvjete. Ova HD kamera koristi kombinaciju Precision-Iris (P-Iris) leće i dinamičku tehnologiju širokog raspona (WDR – Wide Dynamic Range Technology) kako bi se poboljšalo svjetlo, a reducirale siluete i “wash-out” efekt. Ovim automatiziranim poboljšavanjem slike nadilaze se teškoće u vezi sa snimanjem aktivnosti u prostorima s velikom dubinom, kao što su dugački hodnici i parkovi, kao i prostori s mnoštvom prozora ili nejednakim osvjetljenjem. Viša definicija, preciznost i izražajnost slike unapređuju kvalitetu informacija koje se dobivaju sa snimaka te sigurnost.

Komentirajući izlazak nove Full HD WDR mrežne kamere za dnevno i noćno snimanje (DCR-7513), Tvrtko Ljubić, Area Manager u D-Link Adria, istaknuo je:

“IP nadzor je iznimno važan u čitavom nizu poslova, a svi objekti i okruženje u kojima se oni odvijaju nisu isti. Naša najnovija WDR kamera pruža objektima različitih namjena, uključujući izloge, hotele, teretane i saune, rješenja za nadzor i dizajnirana je u skladu s potrebama njihovih radnih okruženja. D-Link nastoji donijeti najnovija tehnološka dostignuća poslovnim objektima svih veličina, na najjednostavniji način za postavljanje, integriranje i upravljanje.“

P-Iris tehnologija je ključ za snimanje fotografija vrhunske kvalitete, koje su jasne i velike dubine obuhvata. Senzori u kameri konstantno prate svjetlosne uvjete, a motori u kameri shodno tome podešavaju leće. DCS -7513 može snimati i 24 sata dnevno do 30 metara daljine u potpunom mraku. Infra-crveni filteri prilagođavaju se najvećoj dostupnoj svjetlosti, a IR LED-ovi osvjetljavaju područje koje se snima kada je mrak. Kao i sve ostale kamere iz D-Link obitelji, i DCS -7513 je zasnovana na IP protokolu, što omogućuje tvrtkama da ih brzo instaliraju i jednostavno upravljaju njima u sklopu mreže za video nadzor. Ovlaštene osobe mogu jednostavno pregledati snimke s bilo kojeg mjesta u realnom vremenu, putem mobilnih uređaja.

D-Linkov IP komplet za video nadzor uključuje širok spektar kamera, mrežne videorekordere i softver za upravljanje videozapisima, kojim se tvrtkama pomaže da koordiniraju snimkama s različitih jedinica.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here