Canon je dodao četiri elegantna i jednostavna modela u svoju ponudu kompaktnih fotoaparata: uz PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 i PowerShot A1400 predstavljen je i novi IXUS 140. Svi su novi modeli osmišljeni za jednostavno snimanje fotografija i HD videozapisa, a svaki nudi jedinstven niz zabavnih i automatskih značajki, dok je novi IXUS 140 spoj jednostavnog rukovanja i vrhunske elegancije.
Canonova kvaliteta slike za nevjerojatne rezultate
Svi novi modeli temelje se na Canonovim slikovnim tehnologijama, koje nude vrhunsku kvalitetu. Canonov procesor DIGIC 4 i 16,0-megapikselni senzori visoke razlučivosti u trenu daju detaljne i bojama bogate slike te jamče da će svaki trenutak biti snimljen onako kako ga se sjećate.
28-milimetarski širokokutni Canonovi objektivi korisnicima omogućuju snimanje više pojedinosti u prizoru, a savršeni su za obiteljska okupljanja, rođendanske proslave i pejzaže s praznika. Novi modeli PowerShot nude optički zum od 5x, dok snažan optički zum od 8x na novom fotoaparatu IXUS 140 omogućuje još veće približavanje objektu snimanja. Canonova tehnologija ZoomPlus dodatno digitalno produljuje doseg svakog zuma, pa ga čak i udvostručuje u odnosu na optički zum, uz visokokvalitetne rezultate, što je savršeno za približavanje objektima snimanja na vikend-putovanjima ili obiteljskim proslavama.
IXUS 140 i PowerShot A3500 IS sadrže Canonovu tehnologiju optičke stabilizacije slike sa značajkom Intelligent IS, koja prepoznaje vrstu potresanja fotoaparata i automatski odabire najprikladnije postavke od šest dostupnih načina rada kako bi poništila njegove učinke. Način rada Digital IS, dostupan na modelima PowerShot A2600 i PowerShot A1400, automatski prepoznaje svaki pokret fotoaparata ili objekta snimanja te po potrebi prilagođava ISO postavku ili brzinu zatvarača na fotoaparatu, pa čak i snima više fotografija zaredom, a sve to u cilju snimanja jasnih i oštrih slika.
Snimanje i razmjena u trenu
Novi IXUS 140 i PowerShot A3500 IS dio su Canonove proširene palete fotoaparata s podrškom za Wi-Fi, idealnih za one koji ne mogu dočekati da snimljene slike podijele s drugima. Pomoću Canonove besplatne aplikacije CameraWindow korisnici se mogu bežično povezati s pametnim telefonima ili tablet-uređajima sa sustavom iOS i Android™ te na njih prenijeti slike ili videozapise kako bi u njima uživali u pokretu, a mogu ih prenijeti i izravno na društvene mreže kao što je Facebook. Osim toga, povezivanjem putem Wi-Fi veze1 korisnici mogu automatski prenijeti snimke na računalo te bežično ispisivati slike2 s fotoaparata na kompatibilne pisače, uključujući modele Canon SELPHY i PIXMA, što omogućuje ispis i izlaganje fotografija gotovo odmah nakon snimanja.
Uspomene s odmora i mjesto snimanja fotografija također se mogu zabilježiti i označiti na modelima IXUS 140 i PowerShot A3500 IS pomoću funkcije GPS-a putem mobilne veze. Canonova aplikacija CameraWindow korisnicima omogućuje bežičnu sinkronizaciju fotoaparata s GPS-om na pametnom telefonu. Na kraju dana moguće je aktivirati Wi-Fi te upariti slike snimljene fotoaparatom s podacima o lokaciji zabilježenima na pametnom telefonu.
Jednostavno snimanje, istraživanje kreativnosti
Svi novi modeli prepuni su zabavnih i jednostavnih načina rada, koji maksimalno olakšavaju bilježenje uspomena i oslobađanje kreativnih potencijala. Osim što snimaju fotografije zadivljujuće kvalitete, fotoaparati se pritiskom na namjenski gumb za snimanje videozapisa mogu u trenu prebaciti na snimanje HD videozapisa u kvaliteti od 720p, savršenoj za uživanje na HD uređajima većeg zaslona. Uz to, korisnici mogu uživati u jednostavnosti koju nudi način rada Smart Auto – u kojem je fotoaparat dovoljno usmjeriti u željenom smjeru i pritisnuti okidač – te fotografijama podariti jedinstven štih pomoću kreativnih filtara.
IXUS 140 – snimanje sa stilom
IXUS 140 idealan je fotoaparat za modno osviještene korisnike koji traže savršen džepni fotoaparat za snimanje svojih pustolovina. Njegove napredne tehnologije smještene su u supertanko i elegantno kućište, dostupno u četiri efektne boje – sivoj, srebrnoj, crvenoj i ružičastoj. Veliki 7,5-centimetarski (3,0-inčni) LCD zaslon PureColor II G pruža savršen način kadriranja i pregledavanja fotografija tijekom noćnih izlazaka i na zabavama.
PowerShot za svakoga
Nova kolekcija fotoaparata iz serije PowerShot A nudi savršen model za svaki džep. Novi modeli idealni su za korisnike koji traže jednostavne fotoaparate, a svaki od njih nudi jednostavno korištenje i elegantan dizajn. PowerShot A3500 IS i PowerShot A2600 odlikuju se upečatljivim aluminijskim kućištem dostupnim u četiri živopisne boje3. PowerShot A3500 IS i PowerShot A2600 imaju dobro osvijetljen 7,5-centimetarski (3,0-inčni) LCD zaslon, dok se PowerShot A1400 odlikuje 6,7-centimetarskim (2,7-inčnim) zaslonom, čime se olakšava pregledavanje slika i zaslonskih savjeta. PowerShot A1400 ima i optičko tražilo, idealno za korisnike koji više vole klasičan način fotografiranja.
Svi novi modeli opremljeni su novim načinom rada Eco, osmišljenim za produljenje trajanja baterije. Način rada Eco u stanju pripravnosti automatski isključuje neke značajke fotoaparata, uključujući LCD zaslon, te tako korisnicima omogućuje dulje snimanje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here