Zagreb, 2. listopada 2018. – Canon Europe najavljuje svoj novi proizvod PowerShot SX70 HS – prijelazni fotoaparat sa snažnim 65x optičkim zumom na neizmjenjivom objektivu ekvivalentnom žarišnoj duljini od 21 – 1365 mm. Krase ga izgled i upravljanje DLSR-a, LCD zaslon Vari-Angle dijagonale 19,05 cm, 20,3-megapikselni senzor te mogućnost snimanja zapisa u razlučivosti 4K Ultra High Definition. Canon PowerShot SX70 HS savršen je fotoaparat za sve namjene sposoban za sve vrste scenarija snimanja bez potrebe za nošenjem više objektiva.

Zum fotoaparata PowerShot SX70 HS obuhvaća impresivnu ekvivalentnu žarišnu duljinu od 2730 mm uz Canonovu funkcionalnost ZoomPlus i savršen je za snimanje udaljenih scena izdaleka. Sa žarišnom duljinom te snage fotoaparat je posve sposoban snimati sve: od koncerta, svečanosti dodjele diploma, pa čak i detalja na udaljenom avionu. Makro način rada od 0 cm omogućuje korisnicima da se fokusiraju na objekte koji gotovo da dodiruju objektiv, što je pak idealno za snimanje primjerice minucioznih detalja na licu ručnog sata, tanjura s hranom ili divlje cvijeće u cvatu. Funkcija Zoom Frame Assist Lock pomaže u kadriranju prilikom snimanja supertelefoto slika prikladnih za brze sportove ili životinje u prirodi.

Canon PowerShot SX70 HS (1)

Klasična ergonomija ovog fotoaparata u stilu DSLR-a i njeno OLED elektroničko tražilo visoke razlučivosti omogućuju robusno rukovanje i kontrolu prilikom slaganja fotografija, što je osobito korisno pri fotografiranju popularnih turističkih atrakcija u pokretu.

Snaga modela Canon PowerShot SX70 HS leži u njegovu revolucionarnom i superbrzom procesoru DIGIC 8 koji proizvodi slike visoke razlučivosti, 4K Ultra High Definition videozapise i nudi stalnu brzinu snimanja od 10 sličica u sekundi. Automatsko fokusiranje iznimno je responzivno i prilagodljivo, čak i u uvjetima slabog svjetla, a moguće je i stalno automatsko fokusiranje prilikom snimanja 5,7 sličica u sekundi, što omogućuje lako snimanje spontanih trenutaka.

Procesor DIGIC 8 je i iza sposobnosti snimanja 4K Ultra HD videozapisa ovog fotoaparata, pa predivni krajolici ili posebni trenuci mogu se snimiti i sačuvati u najvišoj razlučivosti. Napredni 20,3-megapikselni CMOS senzor ovog fotoaparata vrste 1/2,3 nudi 25-postotno povećanje razlučivosti u usporedbi s prethodnim modelom SX60 HS koji je imao 16,1 megapiksel, dajući slikama novu razinu detalja i životnosti. Ta nadogradnja senzora znači i da ispisane velike fotografije izgledaju prekrasno, pa će svi koji uživaju u obiteljskim trenucima moći njima ukrasiti svoje zidove.

Osim oštrih JPEG-ova, Canon PowerShot SX70 HS može snimiti slike i u nekomprimiranom formatu RAW ili kompaktni RAW i tako otvara svijet profesionalnim postprodukcijskim tehnikama, nudeći nebrojeno puno načina impresioniranja optimiziranim fotografijama.

Nikad nije bilo lakše sinkronizirati slike ili videozapise s pametnim uređajem, PC-jem ili Macom[1] zahvaljujući načinu rada Auto Image Sync and Transfer (Automatska sinkronizacija i prijenos slika) putem aplikacije Canon Camera Connect (iOS/Android) ili pak pomoćnog programa Image Transfer Utility 2 za PC i Mac. PowerShot SX70 HS nudi i Remote Live View (daljinski prikaz uživo) koji omogućuje daljinsko snimanje slika putem pametnog telefona[2], što znači da će na obiteljskoj slici odsad biti svi.

Canonov novi premium prijelazni fotoaparat nudi doista prijenosno i svestrano iskustvo snimanja kojim se može uhvatiti sve – od vloga do životinja u prirodnom okruženju afričke savane ili portreta voljene osobe snimljenog pri obiteljskom druženju. Ovaj višenamjenski fotoaparat približit će korisnika akciji u najvažnijem trenutku.

Canon PowerShot SX70 HS moći će se kupiti od studenog 2018.

Da biste saznali više, posjetite web-mjesto https://www.canon.hr/cameras/powershot-sx70-hs/.

 Canon PowerShot SX70 HS (3)

Glavne prednosti:

 • izgled i dojam DSLR-a sve-u-jedan sa sučeljem koje se lako koristi
 • svestrane snimke sa 65x superzumom i snimanjem 10 sličica u sekundi
 • snimanje važnih uspomena u formatu RAW i obliku 4K UHD videozapisa
 • pouzdano i brzo automatsko fokusiranje čak i u uvjetima slabog osvjetljenja
 • podrška na mobitelu i računalu putem Bluetootha ili Wi-Fija

 

Što je sve u pakiranju:

 • Canon PowerShot SX70 HS
 • punjač baterija LC-E12E
 • punjiva litij-ionska baterija LP-E12
 • poklopac objektiva
 • vrpca za nošenje oko vrata NS-DC11
 • kabel za napajanje (E)
 • kit s korisničkim priručnikom

[1]Računala: Mac i PC s alatom Canon Image Transfer Utility 2. Detalje potražite u specifikacijama.

[2]Mobilni uređaji: kompatibilni uređaji s iOS-om i Androidom s aplikacijom Canon Camera Connect. Detalje potražite u specifikacijama.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here