Čini se da je Xiaomiju ponovno uspjelo ono što mnogima nikako ne uspijeva. Iako se radi o kineskoj tvrtci (a znamo koliko ”Kineze” prati loš glas, pogotovo zbog sve veće prezasićenosti kineskim pametnim telefonima upitne kvalitete), Xiaomi se polako, ali sigurno etablira na svjetskoj sceni pametne tehnologije.

No kada se tvrtka ne bavi osmišljavanjem i proizvodnjom novih rješenja u smislu pametne tehnologije, onda su na redu druge stvari. Kao što je recimo osmišljavanje igara koje će biti alternativa ”mainstream” igrama (u ovom slučaju alternative igrama PUBG i Fortnite).

Xiaomi je nedavno na tržište izbacila svoju da tako kažem verziju PUBG/Fortnite igre pod nazivom Survival. S obzirom na to koliko su ove dvije igre planetarno popularne, alternative takvim igrama su uvijek dobrodošle (činjenica da ove dvije igre odnedavno možemo igrati i na pametnim telefonima samo je dodatno ubrizgalo adrenalin u ionako zahuktalu ”battle royale” igraću scenu).

Bilo kako bilo Survival je dostupan na tržištu i u cijelosti je besplatan za skidanje i igranje (baš kao i PUBG, odnosno Fortnite). O čemu se točnije radi, što nam novo i drugačije Survival donosi te zbog čega ćemo željeti igrati baš nju, a ne one druge dvije igre – saznajte u nastavku!

Xiaomi-Survival-game

Preživjeti može samo jedan

Survival ili Survival Game je kao i što samo ime implicira, survival igra, što znači da ćete ukoliko želite biti pobjednik u ovoj igri, za svoj glavni cilj imati to da sredite sve ostale igrače protiv kojih igrate. To znači da pobjednik može biti samo jedan, što nije ništa novo, odnosno radi se o nečemu na što smo naviknuli i kod drugih ”battle royale” igara.

Nadalje, Xiaomijeva alternativa dvijema ”mainstream” igrama ovakvog ”žanra” smještena je u futurističan svijet koji služi kao borilište ili bolje rečeno bojište unutar kojeg će se odvijati sve ono što se treba dogoditi kako biste baš vi postali i ostali jedini preživjeli na kraju runde. No za razliku od PUBG-a i Fornitea u Survival igri možete izabrati između različitih likova s kojima možete igrati.

Svaki lik ima svoj vlastiti način borbe, obilježja i karakteristike, što dodatno doprinosti raznolikosti igre i što će svakako doprinjeti tomu da sve veći broj igrača odluči barem isprobati ovu igru. Ipak, čini se da će po nekim stvarima Survival Game ipak slijediti Forniteove korake. Sudeći po najavama developera, Survival bi trebao, baš kao i Fortnite izlaziti u različitim sezonama gdje bi svaka nova sezona trebala donijeti neke nove sadržaje koje bi dodatno trebale poboljšati replay value i igrivost.

Kako možemo skinuti Survival Game?

Zasad je Survival Game dostupna samo za Android platformu. No bez obzira na to, igra nije dostupna za skidanje sa Googleove Trgovine aplikacija. Kako biste ju skinuli na svoj Xiaomi pametni telefon ili tablet idite na kinesku trgovinu aplikacija (Xiaomijeva trgovina aplikacija, odnosno My App) i odande jednostavno skinite igru. U slučaju da imate Android uređaj nekog drugog branda, ni to nije problem. Jednostavno idite na ovu internetsku stranicu- https://moddroid.com/xiaomi-survival-game.html i odande skinite Survival Game.

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here