U javnosti su se pojavile nove informacije o idućoj ekspanziji za popularnu igru World of Warcraft (WoW). Radi se o informacijama koje su “procurile” u javnost i još ih uvijek Blizzard nije potvrdio kao točne. Ili netočne. No, radi se o vrlo zanimljivim informacijama.
Nova ekspanzija bi se navodno trebala zvati “Age of Darkness”.

Prije nego se pozabavimo detaljima, možda vas zanima od kuda dolaze te informacije? Konkretno, ove informacije su se prvo pojavile na 4chanu, a zatim i na popularnoj stranici MMO Champion gdje je “potvrđeno” da se radi o relativno pouzdanim izvorima preko kojih su došli do ovih informacija. Ne zna se da li su one došle od zaposlenika Blizzarda ili nekog izvora bliskog Blizzardovim zaposlenicima.

Nova klasa

Ipak, ono što nam je privuklo pažnju je nova klasa koja bi se trebala pojaviti, a zove se “Tinker”. Igrači koji se odluče na ovu klasu će morati početi igru od levela 1, te će na izbor imati dvije specijalizacije. Prva će biti Explosives (Ranged DPS) i Combat Medic (Healer).

Zanimljivo, neke informacije govore da ćete Tinker klasu moći i kupiti, odnosno da će doći sa zadnjim patchem ekspanzije Battle for Azeroth. Tinker klasu će moći igrati rase: Gnomes, Mechagnomes, Draenei, Goblins, Gilgoblins i Forsaken.

Nadalje, spekulira se da bi Blizzard mogao jako spustiti level cap u novoj ekspanziji. Navodno bi svi likovi koji su sada na maksimalnom levelu trebali biti spušteni na level 50, dok ćete u novoj ekspanziji moći “napredovati” do levela 60. Kako će to Blizzard sve skalirati, tek ostaje za vidjeti.

Nova priča

Kao što znate, u prijevodu se uvijek nešto gubi, pa ćemo ovaj paragraf koji je procurio na Internetu ostaviti nepreveden. Ovo je navodno priča nove ekspanzije:

“N’zoth unleashes darkness over Azeroth as foreshadowed in the Nighthold raid encounter with Star Augur Etraeus. Starting point is the attack on Thunder Bluff raid where he interrupts the Horde and Alliance forces in the final battle.
Kalimdor is his first goal as the strives to revive one of our oldest foes, C’Thun in Silithus. To do this he’s seeking to destroy the Bronze Dragonflight and turn Nozdormu into Murozond so he alters the timeline where C’Thun doesn’t get defeated and the battle of Ahn’Qiraj is lost by Horde and Alliance in consequence.”

Pitanje je vraćaju li se zmajevi u svijet Warcrafta? Odgovor je – i da i ne. Ovaj leak gore govori da će se u novoj ekspanziji pojaviti neka stara lica, a Bronze i Eternal Dragonflight bi mogli igrati ključne uloge. Više informacija i glasina, možete naći i na Redditu.

Ipak, sve nam se više čini da ćemo morati pričekati 11.-ti mjesec kada će se održati BlizzCon 2019. Točnije, on će biti od 1. do 3.11.2019. godine. Tada će Blizzard ili potvrditi ove glasine ili ih opovrgnuti. Dok čekamo BlizzCon, budemo zaigrali WoW Classic koji će postati dostupan 27.8.2019. godine.

 

Piše: B.P.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here