Call of Duty: Black Ops 4 j i službeno potvrđen! Nadolazeći nastavak megapopularne pucačine Call of Duty: Black Ops je i službeno potvrđen od strane tvrtke Activision (s time da će se više informacija moći saznati nakon 17. svibnja). Osim ovog podatka treba reći kako se ne zna baš puno informacija za koje bi se mogle reći da se radi o 100% pouzdanim informacijama. Bez obzira na to, mi smo se potrudili i prikupili smo što je moguće više informacija o hitu nad hitovima kojeg svi željno iščekujemo!

 

Kao prvo – kada bismo trebali uživati u COD: Black Ops 4?

Jako veliki broj izvora vijesti potvrđuje isti datum izlaska novog COD-a, što znači da je vrlo vjerojatno da bi taj datum trebao biti – taj. Naime, COD: Black Ops 4 bi se na tržištima videoigara trebao pojaviti 12. listopada naravno- ove godine.

Isto tako, igra bi sada već standardno trebala izaći za tri ”najvažnije” platforme i to Xbox One, PS4 i osobna Windows računala. To je, što se datuma izlaska tiče-to. Službena potvrda datuma izlaska trebala bi se saznati 17. svibnja na Community Reveal događaju s time da bismo još dublji uvid u detalje trebali dobiti na nadolazećem E3 događaju.


 

CALL OF DUTY Black Ops 4

Koji developer će biti zaslužan za osmišljavanje i kreiranje igre za koju se već sada predviđa da će biti ”hit nad hitovima”?

Dosadašnji uvid u informacije u vezi toga tko bi ili koja bi firma trebala biti zaslužna za osmišljavanje novog Call od Duty: Black Ops nastavka nam govori da će se vrlo vjerojatno raditi o tvrtci po imenu Treyarch. Drugim riječima- radi se o istoj onoj tvrtci koja je bila zaslužna i za sve protekle COD: Black Ops igre, ali i za Call of Duty: World at War. Ovo je samo pokazatelj kako Activision, izdavač igre ne želi stvari prepuštati slučaju već sve želi dati u ruke developeru za kojeg se provjereno zna da će odraditi posao na najbolji mogući način.

Još jedna stvar o kojoj se zasad ama baš ništa ne zna jest mjesto radnje novog nastavka. Hoće li se priča novog COD: Black Opsa odvijati u arhaičnom i nadasve nostalgičnom okruženju razrušenog svijeta za vrijeme 2. Svj. rata ili će se pak i novi Black Ops odvijati u Sci-Fi svijetu budućnosti – zasad ne znamo.

 

Što bismo sve željeli vidjeti u novom COD: Black Ops 4?

Unatoč tomu što je COD: WW2 imao dosta zabavnu (iako prekratku) singleplayer kampanju, ono u čemu ova igra nije uspjela, barem ne u mjeri u kojoj smo očekivali da će uspjeti jest prikazati nam sve ono zbog čega volimo igre tematike iz 2. Svj. rata. Hoće li Treyarch u tome uspjeti Black Ops 4 igrom ili ne? Nadamo se da hoće.

Druga stvar koju ne bismo željeli vidjeti u Black Ops 4 su Season Pass inačice igre. S obzirom da igre kao što su Titanfall 2 i Star Wars Battlefront 2 već sada igračima nude besplatne stvari (kao što su oružja, karte i dodaci), za očekivati jest da ćemo slično vidjeti i u Black Opsu 4.

Još jedna svakako dobrodošla stvar koju bismo željeli vidjeti u COD: Black Ops 4 su vozila u multiplayer modu igranja. Razlog? Zato što je tako cool u isto vrijeme voziti i napucavati protivnički tim. A i igra bi bila dinamičnija, što je samo dodatan plus.

Call of Duty: Black Ops je igra koja već sada ima hordu ljubitelja, čemu samo svjedoči kvaliteta igre. Nadamo se da će i četvrti nastavak nastaviti ondje gdje je treći nastavak stao i da će nam Treyarch pokazati zbog čega smo voljeli i zbog čega volimo igrati sve COD: Black Ops nastavke plus mnoštvo novih stvari koje bismo željeli vidjeti u četvorki.

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here