Jučer je na Sonyjevom službenom Twitter računu “Ask PlayStation Twitter” objavljena sljedeća informacija: “SIE nastoji osigurati visoku razinu zadovoljstva kupaca i počet ćemo nuditi puni povrat novca za sve igrače koji su kupili Cyberpunk 2077 putem PlayStation Store-a i žele povrat novca.”

Da bi dobio povrat novca, Sony je rekao da posjeti ovo mjesto, prijavi se na svoj PlayStation račun i preda zahtjev. Također se navodi da “neki korisnici imaju problema” pri pristupu obrascu za povrat.

 

Naime nedugo nakon puštanja u prodaju najpoželjnije igre ovih blagdana, nekoliko igrača, se više puta žalilo na bugove koje su doživjeli prilikom pokretanja igre, uključujući rušenja i zamrzavanja tijekom igranja.

Prema navodima, iz iskustva mnogih korisnika u igranju naslova na PS4 Pro, PS5, Xbox Series X i PC-u, igra nije bila previše problematična, i zapravo je izgledala dobro prilikom igranja. Čini se da osnovna verzija PS4 i Xbox One X uzrokuje najviše problema, zbog čega je čak i programer igre, CD Projekt Red, također rekao da bi neki igrači trebali zahtijevati povrat novca.

CD Projekt Red izričito je naglasio da korisnici PS4 ili Xbox One mogu zatražiti povrat novca, ali zbog Sonyjevih pravila povrata novca oni koji su kupili digitalne verzije igre iz PlayStation Storea nisu to mogli napraviti. Sada je, međutim, najnovijom odlukom Sonyja to ograničenje ukinuto.

 

CD Projekt Red prepoznao je Sonyjev potez, tweetujući sljedeće: Ni CD Projekt Red ni Sony nisu najavili kada će se Cyberpunk 2077 vratiti u PlayStation Store, samo je istaknuto da se studio “trudi” da ga vrati “što prije”. Imajte na umu da igrači i dalje mogu kupiti fizičke verzije igre.

Microsoft također još nije potvrdio hoće li povući igru ​​iz svoje trgovine i ponuditi puni povrat novca. CD Projekt Red obećao je objaviti zakrpe za igru, uključujući ažuriranje “koje dolazi u sljedećih sedam dana”. Očekuje se još poboljšanja u siječnju i veljači 2021. kako bi se riješili najistaknutiji problemi, rekao je studio.

Piše: Z.K.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here