Svaki tjedan Epic Games Store nudi brojne besplatne naslove onima koji imaju otvoren Epic Games račun. Prošli tjedan je bio u ponudi besplatni Football Manager 2020, Stick it to the Man i Watch Dogs 2. Ovaj tjedan Epic Games nudi izdanje klasičnog simulacijskog naslova ‘RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition’.

RollerCoaster Tycoon 3 omogućava igračima da “Izgrade lunapark svog života i ponovno uživaju u već hvaljenom bestseleru o simulaciji rollercoastera”, jer ova igra je najpoznatiji klasik u ovom žanru igara.

Izvorno izdanje napravljeno davne 2004. godine, sada je potpuno redizajnirano i dolazi s nizom dodataka i poboljšanja, uključujući dva paketa za proširenje „Soaked!“ i „Wild!“, Kao i niz poboljšanja za moderne strojeve, poput mogućnosti reprodukcije slike na “širokom zaslonu, po prvi puta s punom razlučivošću FHD 1080p i potpunom kompatibilnošću s novim hardverom današnjih računala.”

RollerCoaster Tycoon 3 je doživio velike pohvale kritičara nakon svog originalnog izdanja 2004. godine, s posebnim naglaskom na razinu prilagodbe i kvalitetu, omogućujući jedinstvene i zanimljive gradnje lunaparka, s oba paketa proširenja koja su to samo dodatno poboljšala.

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition dostupan je za besplatno preuzimanje i doživotnu korištenje od sada pa do kraja 9. mjeseca ovdje. Stoga požurite i otvorite besplatni račun na Epic Games Storeu kako bi uživali u besplatnim originalnim igrama.

Piše: Z.K.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here