Nakon predstavljanja jedne od najpopularnijih igara za konzole, a sada dostupne i za Windows računala, objavljeni su i prvi modovi Red Dead Redemption 2 za PC.

Akcijska avantura Rockstar Games-a sada je napokon dostupna na PC-u, a prve modove već je objavila modding zajednica. Iako je na Nexusmods i RDR2mods.com dostupno više modova, danas smo željeli istaknuti dva specifična moda – RDR2 Photorealistic ReShade mod i ‘Morgan The Joker’ mod.

rdr2 modovi

Kao što se i očekivalo, fotorealistični mod ReShade poboljšava vizualni identitet igre, kao što su boje, sjene, tonovi i ukupnu oštrinu slike na računalu. Igra i bez toga je već izgledala nevjerojatno, ali mod “Reshadera” čini ovu akcijsku avanturu vizualno još impresivnijom. Budući da je teško opisati vizualni doživljaj, najbolje da pogledate sami, kako RDR2 s uključenim Reshade modom izgleda na računalu:

Photorealistic ReShade mod možete preuzeti ovdje.

Drugi mod je poprilično zabavan i trebali bi ga cijeniti obožavatelji Batmanovog negativca, Džokera. Modifikacija Arthur Morgan Joker mod je re-tekstura koja dodaje Morganovo lice nalik Jokeru.

red-dead-redemption-2-pc-mods-joker-740x541

Joker Mod za RDR2 može se preuzeti i putem Nexusmodsa ovdje.

U ostalim vijestima vezanim za RDR2 PC, Rockstar Games je ažurirao svoj pokretač igre, jer je imao nekih problema s rušenjem, prilikom pokretanja Red Dead Redemption 2. Bilješke o izdanju ovog ažuriranja pronaći ćete dolje:

Napomene o izdanju Rockstar Games Launcher – v1.0.9.164

  • Popravljen je problem koji je rezultirao time da je Rockstar Games Launcher prikazivao pogrešku “Rockstar Games Launcher nije se uspio inicijalizirati” pri pokretanju.
  • Popravljen je problem zbog kojeg je pokretanje programa Rockstar Games zastalo i nije se dovršavalo
  • Riješen je problem zbog kojeg je Rockstar Games Launcher prikazivao pogrešku “The Rockstar Games Launcher exited unexpectedly” prilikom pokretanja Red Dead Redemption 2
  • Popravljen je problem rušenja igre prilikom pokretanja Rockstar Games Launchera kroz Epic Games Launcher
  • Popravljen je problem zbog kojeg je Rockstar Games Launcher vratio pogrešku “Nije moguće pokrenuti igru. Provjerite svoje podatke o igri” prilikom pokretanja programa Red Dead Redemption 2 iz programa Epic Games Launcher

Podsjetimo Red Dead Redemption 2 sada je i globalno dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Piše: A.M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here