S obzirom na to da igranje igara može biti poprilično skupo odabrali smo nekoliko najboljih besplatnih igara za vaše računalo.

Najbolje besplatne PC igre koje možete igrati već danas

Izbjegavajte svakodnevni stres s najboljim besplatnim igrama koje vam možemo ponuditi. Sastavili smo popis tako da svatko može pronaći onu igru koja će mu najbolje odgovarati. Najbolji dio ovoga je to što vas igre neće koštati ništa osim vremena da se preuzme. Bez obzira jesu li to najbolje PC igre ili fantastične CO-OP PC igre koje tražite, ove će vam igre pružiti sate i sate zabave u vaše slobodno vrijeme.

Najbolje besplatne igre uključuju neke izuzetno popularne naslove, a to znači da su dostupne praktički svugdje, od Steam-a i GOG-a do EA Origin platforme. Čak možete dobiti nekoliko premium Indie naslova za sitnicu putem Epic Games Store. Ipak, s toliko mogućnosti nije baš lako odabrati koju igru preuzeti.

Ponudit ćemo vam širok raspon žanrova i stilova, od besplatnih Battle Royale igara poput Fortnite do internetskih CCG-ova poput Hearthstone. Sastavili smo toliko raznolik popis jer kada se umorite od jednog žanra da se možete prebaciti na drugi, a sve bez brige o troškovima.

Fortnite Battle Royale

  1. Fortnite Battle Royale

Žanr Battle Royale je trenutno ogroman, a Epic Games ga je oplemenio Fortnite Battle Royale-om. Izvorno osmišljen kao svojevrsni dodatak Fortnite-u, Battle Royale se uzdigao na način koji nitko nije očekivao, brzo postajući među najboljim besplatnim igrama koje 2020. godina može ponuditi.

 

Fortnite Battle Royale se u potpunosti temelji na jednostavnom scenariju. Srušili ste se na kartu s 99 ostalih igrača u slobodnom krugu, a posljednji koji ostane na mapi je pobjednik. Zbog svog nevjerojatnog uspjeha, Epic Games naporno radi na stalnoj integraciji novih načina igre i svježih mogućnosti. Na primjer, uzmite „Playground“ način igranja koji vas pušta u mapu i omogućuje da gradite građevine određeno vrijeme prije nego što počne pravi rat.

Ono što ovu igru čini posebnom je činjenica da Fortnite možete igrati sa svojim prijateljima bez obzira na kojoj se platformi nalazite. Nije bitni jeste li na računalu, Xbox-u, iOS-u, Androidu ili PlayStation-u. Možete igrati protiv milijun drugih igrača sa svih ovih različitih platformi.

Igrajte Fortnite već sada!

 

Dota 2

  1. Dota 2

Svijet igre Dota je možda evoluirao iz WarCraft 3, ali Dota 2 je u velikoj mjeri vlastiti entitet i drži mjesto na listi jedne od najboljih besplatnih igara 2020. godine. Ova igra je vrlo dinamična, uvlači višemilijunske nagradne fondove za ozbiljne igrače na turnirima. Pa ipak, nije samo za najzagriženije igrače.

Kada pokrenete igru imate kratak vodič koji vam pokazuje kako treba igrati i koji je cilj. Ne očekujte srdačnu dobrodošlicu, najbolje je dovesti nekoliko prijatelja da igrate zajedno i Dota 2 će vas zalijepiti za računalo satima.

Igrajte Dota 2 već sada!

 

Planetside 2

  1. Planetside 2

Dvije godine prije Destiny smo imali Planetside 2, sveopću, epsku FPS bitku koja je toliko nevjerojatna, trebali biste se uštipiti svaki puta kada ju pokrenete samo da biste se podsjetili da je ova nevjerojatna igra besplatna. Postoje, naravno, kupovine u igri. Međutim, možete i dalje ući u najveće bojno polje igre.

Jednostavno nema ništa uzbudljivije kao sudjelovanje u masovnom napadu na neprijateljsku bazu i osvajanje iste, ili postojanje u svijetu u kojem bi se neprijateljski konvoj mogao stvoriti na obzoru svake sekunde. Planetside 2 je dokaz da besplatno ne znači da je nešto nekvalitetno napravljeno.

Igrajte Planetside 2 već sada!

 

Path of Exile

  1. Path of Exile

Path of Exile je besplatna igra koja bi vas možda mogla podsjetiti na Diablo III i prilično je drugačija od većine najboljih besplatnih igara dostupnih u 2020. godini.

Path of Exile uzima poprilično puno vremena, više nego što bi to radila standardna igra za više igrača. Ali, dajte priliku i u tren oka ćete biti zaljubljeni u igru. Postoji skrivena mehanika i značajke koje treba otkriti nakon sati i sati igranja, kao i ogromno stablo vještina kroz koje polako možete napredovati. Doista je jedna od boljih besplatnih igara za bivše ovisnike o Diablo igri.

Čak i osnovni „loot“ može biti od koristi jer je uvijek moguće da se oružje poboljša uz malo magije. Ako vam je Diablo III dosadio, dobro je provjeriti druge igre.

Igrajte Path of Exile već sada!

 

League of Legends

  1. League of Legends

Odaberite svog lika i upustite se u bitku. League of Legends vam automatski traži partije, mnoštvo likova i sjajne mape su ju učinili najigranijom dug niz godina na Twitch platformi. Jedna je od najboljih besplatnih igara 2020. godine.

Igra je agresivna, ali ono nagrađuje sjajan timski rad i pažljive taktike. Postoji i određeno vrijeme učenja koje stvari kupovati za pojedinog lika, itd. U svakom slučaju ćete biti u uzbudljivoj vožnji nakon pritiska „Play“ gumba.

Poput Dota 2, League of Legends privlači mnoštvo izvrsnih igrača, a vrhunski turniri nude nagradne fondove preko milijun dolara.

Igrajte League of Legends već sada!

 

Hearthstone Heroes of Warcraft

  1. Hearthstone: Heroes of Warcraft

Jeste li ikad igrali Magic: The Gathering? Hearthstone je pokušaj Blizzarda da besplatno izradi internetsku verziju. Kao tipična ponuda Blizzarda, ova je zaista impresivna. Hearthstone se igra brzo, ima vrlo ležeran vizualni pristup i koristi osnovni skup pravila, a sve to nadovezuje se na vrlo pristupačan program za borbu s karticama koje vam nude obilje zabave, posebno ako ste ljubitelj World of Warcraft igre.

Igrajte Hearthstone već sada!

 

Star Wars The Old Republic

  1. Star Wars: The Old Republic

Uzevši Star Wars MMORPG plašt nakon što su Star Wars Galaxies okončale svoj pohod, Star Wars: The Old Republic nije trebala biti besplatna u početku. Međutim, od tada je, poput mnogih MMORPG usvojila model besplatne igre. Ako želite udovoljiti svom unutarnjem Sithu, ovo je najbolji način i to za besplatno.

Vrijedno je vašeg vremena samo iskusiti svemir Star Wars iz različitih seta očiju, poput carskih agenata i lovaca na glave. Ako želite ići s dosadnom opcijom i jednostavno imati generičkog Jedi Knight-a, možete i to učiniti.

Igrajte Star Wars već sada!

 

Forza Motorsport 6 Apex

  1. Forza Motorsport 6 Apex

Kad je šef Xbox-a Phil Spencer rekao da će najbolje konzolne franžize donijeti na PC, nije se šalio. Među tim igrama je i Forza Motorsport.

Forza Motorsport 6 Apex je prvi put donijela kompletnu igru Forza Motorsport za PC igrače, prije nego što je Forza Horizon 3 stigla 2016. godine. Forza Motorsport 6 Apex je među najboljim besplatnim igrama koje smo mogli tražiti od Microsoftove dugogodišnje trkačke serije.

Igrajte Forza Motorsport 6 Apex već sada!

 

Piše: A.M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here