Kako ide gameri? Preko ljeta su izašle neke zaista cool igre koje možemo igrati i na Androidu i na iOS-u! To je definitvno super stvar i odlična vijest, jer se u prošlosti dosta puta znalo dogoditi da neke stvarno cool igre izađu samo za jedan OS, dok je drugi zakinut.

Čini se da su developeri odlučili poslušati vapaje i molbe nekih igrača, barem ako je suditi prema naslovima koji su izašli tokom ovog ljeta. Svaka od navedenih i opisanih igara je u potpunosti besplatna, što je samo još jedan razlog zbog kojeg biste trebali ostati s nama i što je još jedan od razloga zbog kojeg ćemo ove naslove odigrati i uživati u njima.

U nastavku vam donosimo osam naslova koji su kombinacija različitih žanrova, tako da će svatko moći pronaći nešto za sebe. Najbolje besplatne igre za Android i iOS za početak svibnja slijede u nastavku teksta!

 


Lightseekers

 

  1. Lightseekers

Pridružite se Lightseekersima, spasite Tantos od njegovih neprijatelja i postanite legenda u ovom šarenom i akcijom natrpanom RPG-u. Istražite prekrasne pejsaže, upoznajte šarolike i raznovrsne likove, borite se u epskim bitkama i otkrivajte misterioznu prošlost svijeta uz Lightseekers.

Igra koja će nesumnjivo izazvati veliku pažnju kod poklonika RPG žanra i koja sada plijeni pozornost svojim šarenim svijetom prepunim tajni, questova, i dosta intrigantnom pričom.

 

Gladiator Heroes

 

  1. Gladiator Heroes

Gladiator Heroes je igra u kojoj igrač ima priliku izgrađivati i proširivati svoj teritorij, upravljati njime i braniti ga od drugih napadača dok i sam igrač u isto vrijeme, da bi proširio svoj vlastiti teritorij, napada i zauzima područja drugih igrača. Postanite dio povijesti dok osvajate nepoznate zemlje, gradite akademije i škole za treniranje i opremanje svojih vojski.

Gradite akademije, bolnice, arene, palače, opremajte svoje vojske najboljom opremom u obliku oklopa, mačeva, sjekira i koplja i zapovijedite im da krenu naprijed- u osvajanje nepoznatog. Strateška igra koja će vam pojesti sate i sate i koja će vam zauzvrat pružiti tone zabave.

 

Battle Bay

 

  1. Battle Bay

Battle Bay je igra u kojoj se igrači bore u areni u stvarnom vremenu. Igra je multiplayer, što znači da ćete za potrebu igranja ove igre osim internet veze trebati i druge igrače. Pronaći druge igrače nije nikakav problem, pogotovo iz razloga što ih u Battle Bay-u ima i više nego dovoljno.

Odaberite svoj brod, na njega nakalemite neke puške i topove, pitajte prijatelja da vam se pridruži i zajedno (ili sami) krenite u dvoboj protiv drugih igrača. Glavni zadatak u ovoj zabavnoj i akcijom nabijenoj pucačini na vodi jest da vi, zajedno sa ostalih četiri igrača pobijedite ostalih pet protivničkih igrača. Ako volite akciju na vodi i s brodovima Battle Bay je igra koju ne biste trebali propustiti.

 

Blitz Brigade Rival Tactics

 

  1. Blitz Brigade Rival Tactics

U Blitz Brigade Rival Tactics vaš glavni zadatak je kreirati jedinice i stvarati posade od osam vojnika kojima će glavni cilj biti uništenje neprijatelja. Ono što je odlična stvar u vezi ove igre jest stvarno velik izbor heroja i vojnika između kojih igrač može odabrati za reiranje vlastite posade. Odaberite najbolje i krenite u uništenje u ovoj zabavnom akcijskom shooteru koji zahtjeva brze reflekse i promišljeno djelovanje.

 

Neogen Beatz

 

  1. Neogen Beatz

Neogen Beatz je akradna igrica koju krase neonska svjetla, fluidan gameplay i ekstremne brzine – sve ovo smiksano u jedno. Odaberite vašu najdražu pjesmu i osjetite kako glazba pulsira kriz neonsku pozadinu.

Spojite oblike sa ćelijama koje se nalaze na dnu zaslona, testirajte brzinu svojih reakcija i postignite što veći high score da biste otključali nove modove. Brzo i muzikalno Neogen Beatz je idealna igra dok čekate djevojku, a ne znate što biste s vremenom koje imate.

 

Viking Dash

 

  1. Viking Dash

Viking Dash je platformer u kojemu vam je glavni cilj doći do vaših protivnika i pobijediti ih kombinacijom strategije i brzine. Upotrijebite eksplozivne sanduke i užad da biste otključali svih 40 levela i dobili sve likove u ovoj zabavnoj platformskoj strategiji.

 

Not Not – A Brain Buster

 

  1. Not Not – A Brain Buster

Not-Not je igra u kojoj igrač testira svoju snalažljivost, logiku i orijentaciju. Slijedite upute i pomičite igrivog lika u pravom smjeru. Napretkom kroz razine i dolaskom do viših razina u igri situacije također postaju sve kompliciranije i zamršenije.

Not-Not – A Brain Buster je idealna igra za logičare i one kojima je veći gušt igrati igre u kojima je brz um i logično djelovanje važnije od bjesomučnog pucanja i uništavanja svega živoga i neživoga.

 

Suck it Up

 

  1. Suck it Up

Suck it Up je igra u kojoj preuzimate ulogu nepoznatog predmeta za usisavanje (to je u biti i ime ”igrivog lika”, tako da bi to trebalo biti napisano velikim slovima), a glavni cilj u igri vam je skupiti sve životinje i biljke koje će vam kasnije trebati za eksperimente i istraživanja (!).

Izbjegavajte neprijatelje i zle zamke dok istražujete biljke, životinje i ostala iznenađenja. Zabavna igra sa malo neobičnim načinom igranja (i neobičnim likom) koja će se svidjeti ljubiteljima arkadnih igrica.

 

To bi bilo to. Nadamo se da ćete od osam igara koje smo naveli pronaći nešto za sebe jer svaka od igara je zabavna na svoj način.

Što vi najradije igrate na svojim Android i iOS uređajima? Svoje odgovore nam napišite ispod teksta.

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here