Proljeće je došlo i to ovoga puta na pravi- topli način. Temperature su se povećale, cvijeće cvjeta, što znači da je travanj dobro ”zagazio” u svoj drugi tjedan. S proljećem i cvjetanjem drveća i cvijeća stigle su nam (ili će nam tek stići) neke nove igre na koje svakako valja ”baciti oko” i ispružiti novčanik.

Prošli mjesec kada smo se još uvijek opraštali od zime nam je donio odlične naslove kao što su Sea of Thieves, Final Fantasy XV (koji je u ožujku konačno izašao i za Windows računala, dok konzolaška verzija postoji već dvije godine)  i naravno nezaobilazni Far Cry 5.

Travanj ne zaostaje za hitovima, što je svakako dobra vijest i za nas i za naše novčanike. Koji nas to kvalitetni naslovi očekuju u nastavku ovog mjeseca? Pročitajte u nastavku!

 

Yakuza 6: The Song of Life


Platforma: PS4

Datum izlaska: 17. travnja

Kiryu, jedan od ”najpristojnijih” i najodgojenijih gangstera u Japanu nam se ponovno vraća. To znači da nas uskoro očekuje novi nastavak igre u kojoj smo u prošlosti imali prilike vidjeti kako je to igrati s jednim od najopasnijih mafijaških udruženja na svijetu- Yakuza.

Radnja se odvija točno ondje gdje je Yakuza 5 stao, što znači da će Yakuza 6 početi nakon što je Kiryu uhićen. To našeg junaka neće zaustaviti, pogotovo kada sazna da su životu njegovih voljenih ponovno u opasnosti. Yakuza 6 je akcijska igra smještena u ”otvoreni svijet” u kojoj se kombiniraju akcija, istraživanje i pomalo arkadni način sređivanja protivnika.

 

God of War

Platforma: PS4

Datum izlaska: 20. travnja

Ne, ne radi se o prvom nastavku (ili možda ipak radi), ali radi se o novim mitološkim avanturama našeg dobro poznatog i starog junaka Kratosa. Kada kažem starog onda to i mislim jer će u ovom nastavku God of War-a Kratos imati prosijedu bradu, a da stvari budu zanimljivije, Kratosa će u ovome nastavku pratiti i njegov sinčić Atreus.

Novi bogovi, nova mitologija (ovoga puta zakoračiti ćemo u nordijsku mitoligiju i sve ono što s njome već ide), novi protivnici, novi, dorađeni načini borbe, nova kamera (koja će nas sada gledati preko ramena, znači u stilu igara gdje je veći naglasak na akciju, kao što je recimo Resident Evil 6), nova oružja, novi komboi i nove gole žene s kojima će Kratos prekraćivati vrijeme između ubijanja bogova je ono što nas otprilike čeka u novoj God of War igri.

 

Battle Tech

Platforma: Windows računala

Datum izlaska: 26. travnja

Battle Tech je strategija na poteze koja će ovog mjeseca ove godine zaživjeti i na Windows računalima, a koje svoje korijene vuče iz istoimene ”board” igre. Battle Tech tako dijeli isti način pripovijedanja priče i odigravanja igre kakvog smo mogli vidjeti u originalu. S obzirom na to da se radi o strategiji na poteze, Battle Tech će igračima davati mogućnost kontrole do četiri ”mecha” ili divovska robota koje će igrači moći ‘tweakati” i nadograđivati kako igra bude napredovala.

Ako volite strategije na poteze u kojima ćete moći kontrolirati velike robote u stilu Front Missiona koje ćete još moći dorađivati i nadograđivati, Battle Tech je igra koju ćete htjeti zaigrati.

Piše: I.H.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here