Još se nisu u cijelosti smirile stvari oko ”Završne igre”, a na obzorju se već vidi igra.

Marvelovi Avengersi film je koji je zaokupio pažnju (i zaradio ogromnu svotu novca) još od prvog nastavka, tamo još od 2012. godine. Kao što znamo, najnoviji nastavak Avengersa Endgame iliti ”Završna igra” okrunio je ekranizaciju Marvelovih hitova koja je trajala više od desetljeća. Jedino što nam sada preostaje je da netko osmisli dobru igru na ”foru” Avengersa i da možemo reći kako je stvar ”zaokružena”. Izgleda da bi se takvo nešto trebalo dogoditi i to u bliskoj budućnosti.

 

Suradnja Square Enix-a i Crystal Dynamics urodit će (nadamo se) odličnom igrom!

Nakon što su svoje ideje i zamisli držali u tajnosti od očiju stvarnosti dvije megakompanije poznate po svojim uspješnim naslovima, Square Enix i Crystal Dynamics konačno su spremni progovoriti nešto više o svom najnovijem projektu! Radi se o igri koja bi se jednostavno trebala zvati Marvel’s Avengers.

Svemu ovome je ”kumovala” nedavna objava na Twitteru gdje se jasno mogao vidjeti logo, ali i potvrda da će Square Enix na ovogodišnjem E3 sajmu objaviti nove informacije vezane uz gaming izdanje megauspješnog filmskog hita.

 

Što očekujemo od Marvelovih Avengera u ”igrivom” modu?

Utorak ujutro, odnosno 11. lipnja je uskoro pred nama, što znači da je dan kada ćemo saznati više točnijih informacija o igri Marvel’s Avengers isto tako pred nama. No prije nego što čujemo što će o samoj igri točnije imati za reći njezini budući developeri, idemo napisati neka od naših očekivanja!

  1. ”Avengerovski” način igranja

Ono što nas je osvojilo, ne samo u Avengersima, već i u svakom od Marvelovih filmova je akcija. Iz tog razloga je prva stvar za koju se nadamo da će developeri znati pravilno ukomponirati u samo igru je onaj ”avengerovski” način igranja. Akcija, kooperativni modovi igranja, ali i mogućnost odigravanja singleplayer kampanje je ono što definitivno i svakako očekujemo! Pridodajmo tu i moći, odnosno sposobnosti svakog od igrivih likova i Marvel’s Avengers bi trebao biti pun pogotak.

  1. Fokus na priči.

Ono po čemu je Square Enix poznat jest po razvoju igara s bogatom fabulom, živopisnim likovima i lokacijama te glavoboljnih zavrzlamama koje nas na kraju igre ostave sa barem nekoliko upitnika iznad glava. Za isto se nadamo da ćemo vidjeti i u ovoj igri. Marvelovi Avengersi su sami po sebi bogati pričom, tako da ne treba izmišljati ništa novo. Sve što treba učiniti jest znati to dobro spojiti i prezentirati i to bi trebao biti recept za uspjeh.

  1. Ogroman broj igrivih likova.

Marvelov svemir je prebogat likovima (što smo itekako imali prilike vidjeti ako smo gledali filmove od prvog nastavka Iron-Mana pa do Avengers: Endgame). Za očekivati je da će i igrivo izdanje Marvelovih Avengera biti na jednak način bogato. To znači da ne samo da bismo željeli vidjeti poznate protagoniste kao što su Tony Stark, The Cap, Black Widow ili Thor već bismo isto tako željeli vidjeti i malo manje poznatije (barem po filmovima) superjunake kao što su Iron Heart, Miles Morales ili Squirrel Girl.

Za više detalja o Marvel’s Avengers pogledajte njihov službeni video:

 

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here