Želite voziti velike kamione, bagere, džipove i ostala teška off road vozila po šumama i gorama Rusije? Uz gotovo fotorealističnu grafiku i nevjerojatnu simulaciju fizike, Spintires: MudRunner vas stavlja u vozačevo sjedalo snažnih off road vozila i pred zanimljive izazove da se suočite s ekstremnim okruženjima prirodnih pustinja, šuma, planina, rijeka, uz samo kartu, kompas i vlastiti talent vožnje za preživljavanjem!

Kroz brojne misije i izazove, ljubitelji off road vozila uživat će u prelasku blata, rijeka s jakim strujama, i penjanju na opasne vrhove planina sa njihovim 4×4, kamionima i drugim vrstama logističkih vozila, osmišljenima da izdrže najkremnije uvjete vožnje. Nema brzih utrka ili neobičnih sportskih automobila, samo blatna polja, rijeke, i prljava vozila koja se pokušavaju izvući iz svega toga.

Ljubitelji avantura i vožnji “heavy duty” vozila, svakako će uživati u hiper realističnom osjećaju vožnje, zahvaljujući odličnoj simulaciji različitih vrsta okoliša i mogućnostima vašeg vozila. Tu su i napredne simulacije mogućnosti motora, simulaciju mekih guma, kao i realne interakcije između okolne vegetacije, blata, vode i vašeg vozila.

Na kraju, sami odabirete put koji koji će vas odvesti, kroz teške terene, rijeke, šume, močvare, planine kako bi izvršili zadatak, a priroda i njezine opasnosti, bit će uvijek prisutne da Vas i vaše vozačke vještine stavi u konstantno iskušenje. Igra je dostupna i na Steamu ovdje.


Pogledajte kako to izgleda uživo u ovom kratkom videu:

 

 

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here