Prvi pogled na Farming Simulator 22 dobili smo u travnju. Do sada smo, međutim, morali pričekati konkretni prikaz gameplaya, što nam je omogućilo da pobliže vidimo što ljudi iz GIANTS Software pripremaju za domaće poljoprivrednike u najnovijem naslovu. Dvodijelni gameplay prikaz predstavljen je tijekom službenog događaja (FarmCon 2021) posvećenog ovom naslovu.

Nova verzija trebala bi biti ne samo ljepša, već i najopsežnija igra ove vrste. Pripremite se za više od 400 strojeva i alata preko 100 autentičnih robnih marki, još više lokacija, najrazličitiji katalog biljaka i životinja i realističnije AI iskustvo.

Jedna od najvažnijih novih značajki u Farming Simulatoru 22 bit će napredni i realistični sustav sezona. Proljeće, ljeto, jesen i zima razlikovat će se ne samo izgledom, već i uvjetima, koji će imati stvarni utjecaj na vođenje farme.

Popis noviteta i promjena također uključuje: napredne proizvodne lance, dinamički utjecaj vjetra na usjeve, automatsko podešavanje visine i nagiba hedera u kombajnu, ručno prebacivanje brzina, realni utjecaj vrste tla na gameplay, poboljšana primjena gnojnice i realističnih animacija i zvukova. Tim GIANTS Software tvrdi da je sve ovo samo početak.

Developeri još uvijek imaju vremena za otkrivanje noviteta, jer je izlazak Farming Simulatora 22 zakazan za 22. studenog 2021. Na kojim ćemo ga platformama igrati? Ciljne platforme su PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 i Xbox One te usluga Google Stadia.

Piše: Marijan Živković

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here