Colby je zanimljiva igra koja započinje na balansiranoj podlozi. Ubrzan i dinamičan gameplay pridaje konstantnu zainteresiranost za igranje. Razne prepreke dodatno otežavaju život igraču što stvara i laganu, ali pozitivnu nervozu. Nakon kratkog vježbanja igra postaje sve zanimljivija i dužim ostankom na životu otkriva mnogobrojne mogućnosti te dinamičan prelazak u svemir.

Na zemlji se susrećemo s preprekama kao što su kiša, snijeg, grmljavina, sige i bombe, a u svemiru nas očekuju kometi i vanzemaljci. Dodatnu želju za igranjem pridodaje i implementirani facebook leaderboard koji omogućuje igraču nadmetanje sa svojim prijateljima u klasičnom ili vremenskom modu.

Colby igra

Tijekom same igre otključava se više od 30 achivementa koji na kraju donose posebnu krunu igraču pomoću koje može urediti svojeg lika.


Igra nudi i mogućnost kostumizacije svojeg lika kroz bogati market koji sadrži više od 20 različitih predmeta. Na Colbyu možemo mjenjati izgled kape, naočala, brkova i brade čime se može dobiti interesantna kombinacija i izgled. Postoje i novčići Shark valute koji nam omogućuju kupnju u marketu.

Colby arkadna igra

Grafika u igri odrađena je 2d tehnikom. Unutar iste imlementirana je i dinamična izmjena vremena što se može vidjeti prilikom padanja snijega ili kiše. Igrač nakon što pokupi kapljicu ili pahulju tijekom igre prelazi u loši vremenski uvjet što mu dodatno otežava samu igru. Podloga igre imitacija je zemljine površine.

Nakon dužeg vremena ostanka na životu igrač prelazi u svemir kroz warp mode koji dodatno privlači pažnju i iščekivanje za nadolazeće radnje u svemiru. Svemirska okolina je također dinamična uz plutajuće komete i super zvijezde. Prepreke u svemiru su svemirskog oblika te postoje opasnosti od udara kometa kao i nenadanog napada NLO-a koji nas odnosi s podloge.

Colby game

Igra je namjenjena mobilnim uređajima, odvija se na levitirajućoj podlozi, a lik se kreće takozvanim tiltanjem uređaja. Pomoću tiltanja igrač pokušava prkositi gravitaciji i raznim objektima, preprekama kako bi lika održao na životu što dulje čime ostvaruje svoj  najbolji rezultat. Tijek igre vrlo je brz, samim time se kod igrača budi zainteresiranost i inat u pokušaju ostvarivanja što većeg rezultata.

SharkTeam je u svojoj prvoj igri koristio puno raznih modova te dobio zanimljivu i dinamičnu igru. Rade aktivno na dva projekta koji bi uskoro mogli ugledati svijetlo dana. Svakako ćemo i dalje pratiti njihov rad te očekujemo nove inovativne i zanimljive igre u što ne sumnjamo sudeći prema njihovom prvom projektu.

Značajke

  • Upravljanje likom „tilt“ načinom
  • Dinamična izmjena svijetova
  • Zanimljiva borba s preprekama
  • Međusobno nadmetanje putem Facebooka
  • Sakupljanje novčića i bogati market
  • Igrica je prilagođena za sve uzraste
  • Dinamične animacije te popratni zvukovi
  • Prilagodba igrice za mobilne uređaje

 

Piše: P.Š.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here