Ubisoft je najavio kako planira kasnije ovog mjeseca održati još jedan besplatan vikend za svoju igru Rainbow Six Siege. Tvrtka na taj način želi omogućiti igračima koji dosad nisu imali priliku igrati najnoviju igru iz franšize da se okušaju u njoj.

Ako se igračima igra svidi, mogu ju nakon toga kupiti. Sve u svemu, besplatan vikend (koji nam se bliži) je svakako dobar marketinški potez ovog giganta u svijetu videoigara i ne sumnjamo kako će naići na više nego dobar odaziv.

 

Besplatan Rainbow Six Siege vikend započinje 15. veljače

Besplatan vikend započinje tako 15. veljače (što znači da to neće biti ovoga vikenda već sljedeći) i traje tri dana, odnosno do 18. veljače. ”Free Weekend” mogućnost, odnosno besplatno korištenje igre će objedinjavati pristup svim mogućnostima unutar kompletne igre, kao što su mape, modovi i naravno Operatori. Kao što je to bio slučaj i ranije, napredak igrača će se snimati i prenijeti u slučaju da igrač poželi kupiti cijelu igru nakon što bonus od besplatnog vikenda završi.


 

Za igrače na Xbox One i Playstation 4 konzolama akcija će trajati dulje u odnosu na igrače na Windows računalima

Za igrače koji će Rainbow Six Siege igrati na konzolama taj besplatan vikend će trajati duže, odnosno za igrače Xbox One konzole to će biti 19., a za igrače Playstation 4 verzije igre besplatan vikend će trajati sve do 20. veljače. Nije poznato zbog čega točno je to tako, ali ako bilo kakva vijest iz Ubisofta o tome zbog čega besplatan vikend za konzole traje duže, javit ćemo vam.

Nadalje, nakon što besplatan vikend završi za sve, bez obzira o kojoj platformi se radilo, ”pisijaši” će nakon toga moći svoju sreću okušati u nadolazećem Outbreak kooperativnom modu igranja koji će biti dostupan na Rainbow Six Siege testnom serveru. Novi mod će nakon testiranja biti i u konačnici dostupan za igranje (na svim platformama) od 06. ožujka  i trajati će sve do 13. travnja.

 

Standardno izdanje Rainbow Six Siege je dostupan po 40% nižoj cijeni dok su ostala izdanja i dalje iste cijene kao i prije

Trenutno je Rainbow Six Siege dostupan u prodaji za pola cijene, s time da se ova pogodnost najvećom mjerom odnosi na konzole i to: Standardno izdanje (ili Standard Edition) je dostupan za 40% nižu cijenu (podaci sa službene Ubisoftove trgovine), dok su sve ostale verzije igre (i unutar Ubisoftove trgovine i na Steamu) još uvijek dostupne po ”punoj” cijeni. Još je tjedan dana ostalo do Ubisoftovog besplatnog vikenda. Jeste li dosad imali prilike zaigrati novi Rainbow Six Siege?

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here