Privremeni popravak trebao bi vam omogućiti da igrate bez problema dok trajni popravak ne stigne sljedeći tjedan.

Problemi Assassin’s Creed Valhalle još nisu trajno riješeni, ali razvojni tim Ubisofta ima privremeno rješenje. Novi hitni popravak uklonio je određene stavke i zadatke koji doprinose problemu koji izaziva rušenje igre.

 


Izgleda da iza padova stoje određeni ukrasi iz naselja, pa su uklonjeni iz igre, kao i potrage za Ostara festivalom koje uključuju te dekorativne predmete. Inženjeri Ubisofta ubrzano rade na tome kako bi napravili trajno rješenje za rušenje igre, ali morat ćete još malo pričekati. Ubisoft je za veći, trajni popravak predvidio “negdje tokom sljedećeg  tjedna”.

Assassin's Creed Valhalla

Najbolje da uzmete nekoliko dana odmora od igranja Assassin’s Creed Valhalle, naravno ako možete i želite. Problemi sa kompleksnim igrama i nisu rijetkost, tako je prije ovog problema, igra imala nekih tehničkih problema, kao npr. usta kod likova koja se nisu micala kada su govorili ili noge koje se nisu micale kad su likovi trčali, ali rušenje igre je barem do sada bilo relativno rijetko.

Međutim, Ubisoft je i dalje kritiziran zbog broja mikrotransakcija u igri, kao i zbog njihove cijene. Ispravke programskih pogrešaka stižu i u novije vrijeme, ali čini se da i dalje postoje problemi. Možda bi za kompleksnije igre trebalo predvidjeti duži period provjera, prije nego što je puste u prodaju, ali kad uzmemo u obzir s druge strane, da mnoštvo kupaca jedva čeka da nova igra izađe, onda razumijemo i proizvođače igara. U svakom slučaju zakrpe će doći treba samo malo strpljenja.

Piše: Z.K.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here