Kod Ubuntu korisnika ne postoji glad za dobrim playerima. Čak i standardni Rhythmbox je dosta dobar. No, može li to bolje? I koliko se od svih playera može smatrati sjajnima, i koji ima najbolji izgled? Ukusi su različiti pa na ovo pitanje ne postoji samo jedan odgovor. Ipak, donosimo vam 5 sjajnih playera za Linux sisteme koji ne samo da izgledaju najbolje od svih, nego imaju i neke sjajne značajke i sigurno će vas oduševiti.

1. Musique Player

Musique Player

Ako imate veliku kolekciju glazbe ili trebate puno funkcija ovo ne bi trebao biti vaš odabir. Ali izgleda sjajno i ima nekoliko odličnih značajki. Fantastičan izgled će vas sigurno oduševiti i ako ne želite puno ovo je player koji će vam biti dovoljan.

2. Nuvola Player

Nuvola Player

Nuvola player je namijenjen onima koji glazbu najviše slušaju preko interneta. Podržava skoro sve najbolje internet glazbene servise poput Amazon Cloud Playera, Google Play servisa, Pandora Radio, Deezer, Rdio, Grooveshark, 8tracks i mnoge druge.

3. Nightingale Player

Nightingale Player

Prije mnogo godina postojao je player pod nazivom Songbird koji je bio najpopularniji Linux player i većina korisnika Linuxa ga je koristila. No s vremenom je projekt zanemaren o Songbird je propao. Sada je obnovljen u nešto što ima mnogo više funkcija, mnogo bolji dizajn, novo iskustvo slušanja glazbe i novi naziv- Nightingale.

4. Clementine Player

Clementine Player

Ako želite player koji ima veliki broj sjajnih značajki prvo što mi pada na pamet je Clemetine player. Player se počeo razvijati vrlo sporo, ali je brzo postao popularan i bez dvojbe se može reći da je Clemetine najkompletniji i najopsežniji player za Linux u ovom trenutku.

5. Exaile Player

Exaile Player

Exaile player je namijenjen onima koji vjeruju da jednostavnost ima svoju ljepotu. Exaile je upravo dokaz te činjenice. Skroman izgled s dovoljno značajki da zadovolji većinu očekivanja korisnika donio je Exaile playeru mjesto na našoj listi.

Komentiraj