Pisali smo prije dva tri dana o sjajnom prijenosniku kojeg je predstavio Razer na CES-u. Za one koji su propustili vijest, radi se o inovativnom prijenosniku koji krasi odličan hardver, ali i posjedovanje čak tri ekrana. Za razliku od ostalih prijenosnika, Project Valerie je koncept gdje su uz osnovni zaslon ugrađena još dva dodatna zaslona koji su otvaraju izvlačenjem. Sva tri zaslona su veličine 17 inča, što ovaj prijenosnik čini sjajnim odabirom za sve profesionalce i gejmere.

No, kao što smo spomenuli, ovo je računalo tek prototip i još nije poznato da li će krenuti u serijsku proizvodnju. Ono što sigurno možemo potvrditi jest da je ovo računalo privuklo veliku pažnju novinara i posjetitelja sajma.

Šanse da se sličan uređaj pojavi u prodaji mogle bi povećati i najnovije informacije koje stižu sa sajma. Naime, ukradena su dva prototipa ovog prijenosnika, a vlasnici Razera odmah su optužili konkurenciju kako im pokušava ukrasti koncept. Iako taj scenarij nije isključen, lopovi su zasigurno uvidjeli neku priliku za sebe. Čin krađe vrijedi osuditi, a Razer je ponudio i nagradu onome tko pruži nekakve informacije vezane uz ovaj nesretni događaj.Davatelju informacija nudi se čak 25 tisuća dolara, a lopovima se prijeti velikim tužbama. Što god bio razlog krađe jasno je kako Razer neće samo tako odustati od pronalaska lopova.

Komentiraj